26 juli 2007

Är det vuxenpoäng eller är det tantvarning?..

..att lösa korsord? denna sysselsättning som jag tidigare så innerligt hatade har blivit ett bra sätt att fördriva tiden på när man har lite dötid på jobbet. Det sprider sig som en epedimi här..det började med att tanterna på jobbet hela tiden satt och löste dem (med tanter menas inte vårdtagarna utan de som arbetar här:D) Sen så började man själv lite smått med de lättaste korsorden och vips..så står man där i kön på ICA-Maxi med en korsordstidning i handen..det är ju nästan i klass med Hannah och hennes "lägga tusenbitars pussel"=) fast nu kan jag ju inte längre mobba henne för det..fan..inget gott som inte har något ont med sig hahaha:)

20 juli 2007

13-15 Juli


13 - 15 Juli kan beskrivas med ett ord: jobb... medans jag jobbade och slet så hade Pontus bjudit ner lite folk på inflyttningsfest som inte blev till en inflyttningsfest (Jag kräver nämligen att jag ska vara med på den festen annars får det inte kallas för inflyttningsfest:D)
Pontus och Gunnar var nere i Lysekil och seglade på fredagen, vilken de uppskattade=) seglingen var en födelsedagspresent till Pontus från mig så det glade mig att de hade en rolig dag!!:) På fredagkvällen så kom Sandra och Krille ner och på lördagen dök Sanna och Jimmy upp, och hör och häpna Sanna heter inte Sanna hon heter egentligen Susanna:P det upptäckte jag och Pontus dan efter, hon hade varit inne och kollat sin mail hahaha tänk vad man lär sig=) Alla gästerna fick ju inte plats i våran "stora" lägenhet så de hade hyrt en stuga och sov i.. på fredagkvällen var Pontus, jag, Sandra, Krille och Gunnar där och grillade lite men tack vara vår dåliga planering så åt vi vid halvtolv vidbränd fläskfilé utan sås med tillbehörande brända grönsaker, mums!!!

Jag jobbade delad tur under lördagen så jag kom hem på kvällen vid kvartöver nio och då hade de andra tänt grillen för att inviga den där, som vi förövrigt fått in inflyttningspresent, det var rök i hela lägenheten men det blev mat ändå:P När alla andra drack sig berusade så lekte jag paparazzi vilket inte var så populärt, så därför tänkte jag lägga ut en massa bilder här hihhihhi:)
(Om datorn inte segar sig vill säga för i sånafall så dröjer det lite)
Men det blev faktiskt ett par cider för mig också innan de andra äntligen drog iväg så att jag kunde få sova lite, skulle nämligen börja jobba sju dagen efter och somnade väl inte för än efter ett...om ni bara visste hur jäkla sugen man var att hänga på de andra när de skulle dra vidare..menmen.. jobbade till fem på söndagen så jag hann inte träffa de andra igen innan de åkte hem igen, men det var rätt skojigt att de kom ner och hälsade på även om man jobbade hela tiden:P

PS: För mer bilder från lördagen gå in på Sandras hemsida: http://www.tannatanna.se/stamningshojare.html

05 juli 2007

Ny stad, nytt jobb...

Har flyttat över allt nu till den nya lägenheten och har fått den någorlunda fin=) Det finns fortfarande en del flyttkartonger som inte är upppackade, men det beror inte på lathet utan att vi inte har någonstans att packa upp det:S
Ska hem till Östergötland i helgen (för jag är ledig då!) och inhandla lite saker på IKEA hade vi tänkt, men förhoppningsvis hinna göra lite fler saker... har fortfarande inte fått ner riktigt alla mina saker så det blir nog lite packning även denna helg.

Jobbet är helt okej dock så är inte schemat lika bra...:( jobbar nästan alla helger och dagar som man skulle vilja vara lite ledig på men nej då jobbar jag hela veckor, det är inte roligt..men men man behöver ju pengar, som alltid:P ska försöka ladda upp lite fler bilder vid ett senare tillfälle, för nu är jag trött och orkar inte faktiskt inte med det just nu så det får allt vänta lite.. Nu hoppas vi bara på att det ska sluta regna och att det inte blir alltför dyrt under shoppingrundan i helgen, för på IKEA kan man shoppa loss om man vill;)