28 februari 2010

Giftemål

Jag vill gifta mig, helst nu! Och det är mest för att jag vill ha en massa fina presenter haha:-) Hemsk jag låter va? Jag vet tusen saker som jag önskar mig men inga pengar som vanligt... När man gifter sig köper ju folk en massa fina saker eller hur? Sen om jag ger ut önskelista så kommer jag ju få precis det jag vill ha också, så slipper jag krånglet med att byta de presenter jag inte är nöjd med. Skulle vara perfekt tycker jag. Undra vad Pontus säger? Ser att jag skrivit en massa jag överallt. Tror nästan jag glömt bort att man är två när man gifter sig haha.

Och för er som undrar så är jag född i oxens tecken och vi oxar utnyttjar bara folk för att få fram det vill själva vill ha, ungefär som en moderat. Så jag får faktiskt skriva ett sånt här inlägg:-)

*IRONI*

//Sofie

Grattis älskling!

Åkte in i mål på 8 timmar och 31 minuter:) Kul för han som ville komma under 9 timmar. Nu längtar jag tills han kommer hem och jag kan pussa på honom!!!

Öppet spår

Följer delarna av familjen Gustafsson som kämpar de 9 milen i spåren.. Det går bra för dem alla ser det ur som:) Om Pontus håller denna takten så kommer han nog under sitt mål, 9 timmar. Men de har bara åkt halvvägs ännu så allt kan ju hända:)

Är fortfarande hemma hos mamma och pappa. Hugo sov inget vidare alls i natt. Så jag har varit rätt så seg denna dagen...Fick ta mig en lur förut så jag ska inte klaga förmyket men det är jobbigt när man är mitt uppe i det på natten. Nu så håller han på och busar förfullt med morbror där nere. Carina och Lasse ska komma förbi en sväng här sen också och hämta hem sin lilla Donna. Får de träffa Hugo också vilket mamma trodde att de ville:) Hade tänkt tagit en sväng ut till svärmor idag men det hanns inte med, hon börjar jobba vid fyra också så.. Får ta det någon annan dag.
Sen blir det att åka hem och elda i pannan kan jag tänka haha. Inte för det har varit så kallt ute men jag har ju varit borta ett tag så det behövs nog för varmvattnet om inget annat.

Nu ska jag ner och klä på min son lite ordentliga kläder. Han springer omkring i sitt manchester united ställ som han fått av morbror en gång. Ser lite kallt ut så här mitt i vinter...Inte för att han varit ute med det men ni kanske fattar haha:)
//Sofie

27 februari 2010

Gårdsromantik

Denna ska få hänga över Hugos säng:)
Gullig skylt (med ett sant budskap) att hänga i köket.
Söta fågelburar
Dekorativt hänge/smycke
I gårkväll hade jag inget för mig utan satt och surfade runt på en massa fina inredningssidor. Fastnade framför denna och vips hade jag klickat hem ett par saker:) Brukar ALDRIG göra det annars så vad fan tänkte jag. Och bra pris var det på sakerna också (vilket i och för sig är en förutsättning för att jag ska kunna ha råd att handla något haha). Bilderna ovanför är på några av fynden:-)
//Sofie

Nu töar det!

Haha ja vilket väder det har blivit. Och det roligaste av allt är att alla de männsikor som klagat mest över snön :"Åhh kan den inte försvinna snart.." Klagar mest nu när den är på god väg att försvinna! Är inte det lite svenskt? Jag har faktiskt inte velat klaga så mycket då det för en gångs skull varit en rejäl vinter! Undra när vi får uppleva det nästa gång? Sen är det ju ingen nyhet att när det varit så här mycket snö så blir det mycket vatten när det börjar bli varmt ute.. Även om det kanske inte är så roligt alltid:) Hoppas bara det är lite minusgrader upp i Dalarna så att det går bra för dem i spåren imorgon.

Annars så har det varit en lugn kväll här. Mamma och pappa är ute och går med alla hundarna nu. Poker, Lucas och så Donna som de är hundvakter åt. Jag har precis lagt Hugo för kvällen, han var jättetrött! Han fick ta sig en dusch innna läggning men det var som vanligt inte så populärt. Men efter en flaska välling la han sig faktiskt nästan utan några som helst protester:)
Nu är det melodifestivalen/OS som vankas för oss här i huset snart. Skulle ju vara med rätt bra (läs kända) artister ikväll så jag hoppas det blir en bra omgång.

//Sofie

Skidåkarna har åkt iväg...

I morse bar det iväg för Pontus och alla upp till dalarna. De startar i morgonbitti och kommer hem sen någon gång under måndagen. Så för att vi skulle slippa vara ensamna hemma har vi dragit hem till mor och far:) Sover förmodligen här inatt också. Jag vill se melodifestivalen och Hugo lär ju ändå somna innan dess så då kan vi lika gärna vara kvar över natten också. Annars var jag lite sugen på att åka ut till Pontus mamma. Hon och Nettan skulle äta kräftor ikväll! Ahh det var ju inte igår precis man åt det:)

Hämtade hem vagnen igår med! Riktigt fin var den, som ny:) Lite trixande innan vi lärde oss hur man fällde ihop den och så men tillslut så gick det. Så vi får tacka än en gång för hjälpen med frakten!! Sen fick vi mat hemma hos mamma och pappa med på vägen hem därifrån. Smakade riktigt bra:) Nu ska jag se om jag kan få lite skolarbete gjort som jag tagit med mig. Försöka skadar ju inte haha.

//Sofie

26 februari 2010

Tacka gud för att det är fredag!!

Sitter och trycker i mig en fryst färdigt pizza från Lidl. Inte vare sig nyttigt eller gott. Men jag behövde bara något i magen snabbt kände jag. Var i skolan på förmiddagen och kom hem för ett tag sedan med Hugo. Såklart lyckades jag med konststycket att få igång vårat larm igen. Herregud om jag inte får tinnitus efter det ljudet! Det är verkligen hemskt, men det kanske är det som är tanken också?:) Hugo sover och jag har skickat i väg några bilder på bilen som en eventuell köpare ville ha. Vi får väl se om det blir något, har inga större förhoppningar längre haha.

Imorgon så åker Pontus ifrån oss! Klockan 08.00 tror jag bilen skulle gå härifrån. Han kommer hem på måndag igen sen. Hoppas att det går bra för dem alla i skidspåren bara. Jennies Erik ska ju också åka, dock på måndagen annars hade det ju varit lite festligt. Kunde ju jag och Jennie sprungit där med kransarna när de kom i mål haha. Det hade varit något det:-) Får sitta och följa dem hur det går över nätet istället. Väldigt smidigt och bra:)

Nu ska jag ta och plocka lite här hemma innan Hugo vaknar igen. Ska åka iväg och hämta vagnen sen också så jag vill försöka komma iväg i tid då (slippa stressa..). Hatar egentligen att komma för sent men nuförtiden tar det alltid så lång stund innan vi kommer iväg jämt. Och det lär ju inte gå fortare med två barn sen:)

//Sofie

25 februari 2010

Just det!

Vagnen är på G nu:) David hade hämtat den igår så vi ska förmodligen och hämta hem den hit imorgon!! Spännande och se hur den ser ut, hoppas den är så fin som jag tror:)

Godkväll i stugan

Sitter och bara slappar nu. Hugo somnade för en timme sedan kanske? Pontus är där nere och lägger klart golvet, äntligen!! Detta har blivit ett mycket långdraget projekt känner jag men snart så kanske det blir klart:) Kvällarna bara försvinner ju, hinner ju inte med någonting känns det som! Hem, laga mat, gå på hundpromenad, leka med Hugo, lägga Hugo, plugga, plocka undan alla grejer som dragits fram under dagen, röja i köket, dammsuga etc..Ja det tar ju aldrig slut de där vardagssysslorna. Sen är man helt död och somnar som en flådd fisk i sängen haha.

Denna dagen har annars gått skapligt bra. Vaknade i morse och mådde inget vidare men efter ett tag gick det över. Såg på hockeyn tillsammans med Hugo också såklart. Både han och jag hade sovit i våra Sverige tröjor haha såg ut som värsta supportrarna där framför TV:n:) Men det hjälpte ju inte mycket tyvärr...Får glädjas åt skidframgångarna istället:-)

Skola hade jag hela dagen idag. På lunchen så var jag hos Pontus mormor och åt (hade inte planerat det men när det bjuds tackar man ju inte nej:) tillsammans med henne, svärmor och Obelix. Ja Poker var med också:) Pontus mormor brukar ha honom hos sig ibland när det blir långa dagar för både Pontus och mig. Så han slipper vara själv så länge.

Imorgon är det fredag, längtar!!!!!

//Sofie

24 februari 2010

Inlämningsuppgifter

Har jag en del att göra..Känns som de bara blir fler och fler hela tiden! Eller vaddå känns? De blir fler och fler:P

BVC gick i alla fall bra. Hugo skrek inte ens när de tog sprutan på honom, gud så skönt! Både för mor och son:) Efter det så åkte vi till Pontus jobb och gick på eftermiddagspromenad hela familjen. Dock är det så jäkla dåligt skottat på trottoarerna på vissa ställen så man blir ju idiot! Våran Emmaljunga är helt underbar men när det är sånt här snöväder så är deras hjul inget vidare faktiskt. De är för breda så de går ju knappt ta sig fram. Pontus och jag fick lyfta vagnen på flera ställen, inte kul...

Hemma igen så lagade jag mat och sen åkte Pontus iväg till Sandra för lite planering inför helgen. De ska ju åka öppet spår då (vasaloppet fast det går av stapeln en vecka innan). Får väl se vad jag och mina pojkar hittar på då. Vill inte sitta här hemma själv i alla fall.

Har hunnit tvätta och städa lite här hemma med. Ska sätta mig ner och göra lite skolarbete hade jag tänkt nu. Får se hur mycket som blir gjort ikväll:)

//Sofie

Hiskeligt humör

Hugo har inget vidare "morgonhumör"...Han är på jättedåligt humör just nu. Inte kul att vakna från sin eftermiddagslur.. På ett sätt är jag glad att han vaknar så tidigt på mornarna som han gör för då slipper vi hans humör:) Pontus säger att han fått det från mig, men vem tycker om att bli väckt när man sover som bäst?

Vi ska snart iväg till BVC och den där sprutan..Usch jag tycker som sagt inte om sprutor, jag mår så dåligt dels när de sticker och sen när Hugo skriker. Tur att det är för en bra sak:) Och det har faktiskt hänt att Hugo inte ens reagerat på när de stuckit honom så har jag tur är det en sådan dag idag:-) Ska nog ta med mig Poker in så vi kan gå på en promenad efteråt.. kanske Pontus följer med efter jobbet? Ska nog ringa och fråga.

//Sofie

Som en prinsessa!

Åhh jag har sovit utan ett enda avbrott denna natt!!!! Så skönt! Känner mig som en prinsessa haha. Hugo sitter på golvet och läser..Han är en riktig lite bokmal våran son. Han sitter och bläddrar och bläddrar tills han kommer till sista sidan då blir han arg och kastar iväg boken och tar en ny:)

Vi fick tillbaka våra skrivningar igår och jag blev godkänd! Gud som himla skönt! Det gjorde min dag. Har så mycket annat framöver så det hade varit jobbigt med att behöva göra om det också. Annars var det en lugn dag. När vi kom hem från dagis och allt så somnade både jag och Hugo. Sov i över två timmar vilket var välbehövligt efter den natten. På kvällen åkte vi in till stan och gick kvällspromenad hela familjen (det är omöjligt att gå med barnvagn här ute nu med all snö...). Blev en bra sväng vilket var skönt.

Idag är det skola och dagis på förmiddagen och sen i eftermiddag så ska vi ner till BVC där Hugo ska få sin spruta som han inte fick sist. Så ser väl planerna ut för denna onsdag:)

23 februari 2010

En jobbig natt

Hugo har sovit mellan oss inatt. Eller sovit är väl att ta i. Han har legat och bökat runt och hostat hela natten. Pontus det aset (ja det var så jag kände i natt) sov som en stock. Kan ju bero på att Hugo hela tiden rullade över på min sida och sparkade på mig och inte han. Fick hela tiden ligga med händerna för magen så han inte skulle råka få in någon träff där. Tillslut tröttnade jag och gick ner och la mig på soffan. Fick väl sova i alla fall en sammanhängande timme innan Pontus klocka ringde och pojkarna kom ner.

Hugo har ju inte sovit bra heller inatt egentligen men han tvär vägrar att sova om en stund nu men men. Blir nog en lång stund här innan vi ska ge oss iväg till skola och dagis.

//Sofie

22 februari 2010

Skolarbete dags

Sitter hemma. Slutade lite tidigare idag så innan mamma kommer hit med Hugobus så ska jag försöka göra klart en inlämningsuppgift. Den ska vara inne på lördag så egentligen har jag ju tid men det gäller att passa på när jag får sitta i lugn och ro:) Dessutom är det så skönt att ha saker och ting gjorda så man slipper känna av stressen som blir annars.

Förresten så har det löst sig med vagn för oss!! Äntligen! Och med snäll hjälp från Hanna och hennes kära pojkvän så kommer vi till och med få hem den smidigt:) Budade hem en vagn på tradera faktiskt. Hade inte tänkt på att det kunde finnas vagnar där men så tipsade Cissi mig om att jag kunde kolla där också, och inte bara blocket:P Hittade en direkt! En Babytravel 09 som de hämtade ut från butik i höstas så den är ju inte gammal. Den ser jättefin ut på alla bilderna så jag hoppas verkligen att den är det i verkligheten också! Grå är färgen vilket jag också gillar. Svart blir ju bara solblekt och det får inte vara för ljusa färger heller för då blir det bara smutsigt, vi som flänger så mycket med våra vagnar in och ur bilen hela tiden:)

Vagnen finns i Västervik nämligen och jag läste på Hannas blogg (vad skulle livet vara utan bloggar?) att David skulle jobba där i veckan. Gjorde en fräckis och frågade om inte han hade möjlighet att hämta vagnen åt oss och det kunde han! Så superduper mega snällt asså! Bussfrakten var mycket dyrare än vi trodde så vi hade nog tjänat på att åka dit med bil istället. Men så är det ju det här med tid...Så det var verkligen så bra att det kunde lösa sig på annat sätt!! Man blir ju så glad när saker och ting löser sig på ett bra sätt:)

Skolarbete var det ja...

//Sofie

PS: Det är vagnen på bilden i några inlägg nedanför som vi budade hem!

OS hockey!

Matchen började ju vid 6 i morse, inte behöver ju jag sätta någon klocka då tänkte jag! Hugo sover ju aldrig längre än till 6 på morgonen. Men naturligtvis gjorde han det denna morgon så jag missade första halva perioden men det gjorde inte så mycket:P Bra match från Sverige i alla fall. Hoppas vi går långt (läs guld) även i detta OS:)

Dagis är stängt idag så Hugo är hemma hos pappa och morbror som båda två har sportlov. Var där inne med dem i morse efter att hockeyn slutat. Ska ta mig något att äta nu innan det är dags för eftermiddagens lektion.

//Sofie

21 februari 2010

Vecka 32

Går jag ju in i idag! Bad Pontus ta en magbild, han tog en och tyckte den var såå bra. Ja menar kolla in min snygga outfit: långkalsonger och en tröja som är precis att den täcker magen... För att inte tala om posen och blicken haha. Blev i alla fall bara en bild innan batterierna i kameran tog slut. Har en så dålig kamera så det blir verkligen inga bra bilder när jag ska ta själv på magen. Måste alltid be någon annan göra det. Därav glömmer jag tyvärr av det emellanåt. Tråkigt men och andra sidan finns det ju viktigare saker här i världen, så som att bebisen är frisk och kry där inne:-)

Smutsiga Hugo

Hugo har varit nere i källaren och hjälpt pappa med diverse sysslor. Bland annat var han ju tvungen att kontrollera hinken där vi lägger askan i..Efter en sådan noggran kontroll så ser man lätt ut som en liten sotare:) PS: tröjan är egentligen mörkgrön och byxorna ska vara svarta...
Och så här glad bli man när mamma tvingar ner en i badet efteråt:)

Söndagen är här igen

Söndag och veckans sista dag. Började med en liten sovmorgon för min del då Pontus gick upp med Hugo och gjorde i ordning frukost:) Så borde alla dagar starta haha. Annars har jag försökt städa här hemma så gott det går..Hugo vaknade upp med värsta energin i morse. Han har ALDRIG klättrat på stolar och liknade. Möjligen vill tar han sig upp i vår säng och i soffan men han är alltid väldigt försiktigt. Idag har har varit som en apa. Överallt! Klättrat upp på stolarna och ställt sig och hoppat. Sen ner och upp i sin tripptrappstol och sen krypit upp på köksbordet...Riktig lite apa som sagt. Har fått passa upp på honom hela dagen.

Krille var här idag också och plöjde undan en massa snö åt oss. Så nu kan vi faktiskt ta oss fram här ute på landet haha. Hugo och jag bakade kärleksmums som vi bjöd på till kaffet efter att de plöjt klart där ute. Snart kommer Pontus pappa med och ska hjälpa till att lassa in ved i källaren. Det går åt lite ved när det är så kallt ute...Ska börja med maten också snart. Ska bara kolla in lite klipp från OS på datorn innan. Missade ju skidorna igår, somnade direkt efter melodifestivalen. Typiskt mig:-)

//Sofie

20 februari 2010

Hjälp!!!!


Är det samma gråa färg på dessa?

Insnöade!

Poker ligger och spannar på grannarna när de skottar snö.. Ligger han ett tag till så blir han nog lika vit som omgivningen:-)

För att göra som alla andra bloggare så måste jag ju kommentera denna otroliga mängd snö som kommit! Oh my god asså! När Poker skulle ut och kissa så gick snön i samma höjd som honom. Och det bara yr omkring överallt det tar ju aldrig slut! Kunde ha varit mysigt men med tanke på att vi behöver in till stan och handla så är det inte så mysigt längre... Men snälla Krille skulle komma förbi med hjullastaren som han har på jobbet och skyffla undan "lite" snö åt oss. Kan behövas. Vi behöver köra in mer ved imorgon också så jag hoppas vädret har lugnat ner sig till dess. Nu kommer vi inte fram alls till veden där den ligger på baksidan. Tar väl en dag att bara plöja sig fram dit om vi ska göra det för hand...

Lördag i Ljungsäter

Denna dagen har varit så skön. Igen stress, inga måsten.. Har suttit och gjort skolarbete som skulle vara inne nu men annars så har vi bara tagit det lugnt. Pontus håller på att laga till lunch till Hugo nu så förhoppningsvis tar han sig sin lilla lur efter det så kan Pontus och jag hjälpas åt nere i hans blivande rum. Om det nu ska bli klart någon gång:) Har tänkt rensa och sortera lite med på datorn. Behövs kan jag säga. Kort och bilder framförallt.

Igår var vi inne en runda i Linköping. Sandra följde också med in. Jag trodde att det hade löst sig med syskonvagn för vår del men icke sa Nicke. Vi åkte och pratade med lite kunnig personal på Babyproffsen och kikade på olika varianter. Har haft ögonen öppna på blocket också. Till och med satt in en köpesannons men utan napp. Grejen är den att ska vi köpa en ny (om vi nu skulle ha råd med det..) så är leveranstiden på ungefär 10 veckor! Alltså är det mer än högtid att vi förbeställer en i sådana fall. Bara det att alla vagnar är ju så dyra! Kollade på en som verkade jättebra, en Emmaljunga. Med vagn plus babylift så kostade den nästan 8000 kronor! Helt sjukt.

Men men det var trevligt med en tur in till favorit staden i alla fall:) På vägen in ville Sandra stanna till på McDriven för hon hade inte hunnit äta innan vi åkte. Haha sicken cirkus. Först hade rutorna på bilen frusit ihop så det var att öppna hela dörren vid beställningen. Sen till frågan hur uttalas egentligen wrap? Och när Pontus väl börjar tala med tjejen som ska ta beställningen så börjar Poker skälla bak i bagaget. Han tyckte det var helmysko med en låda som talade haha:) Så söt våran lilla hund.

//Sofie

19 februari 2010

Sömntutor

Hugo tar sig en middagslur tillsammans med morbror:)

Morgonmys med hela familjen

Åhh så härligt att ha sovmorgon tillsammans med hela sin lilla familj:) Det var längesedan sist. Pontus fick jobba över sent igår med (förvånad någon?) men idag så ska han vara helledig!! Jag börjar skolan vid halv elva och Hugo ska få vara ledig från dagis idag. Har självstudier nu på morgon egentligen så det är därför jag sitter här vi datorn. Haha ska försöka komma igång med lite skolarbete här snart. Har inlämningsuppgifter som ska vara inne mycket snart så det är bäst jag sätter fart. Har inte haft så mycket möjlighet att göra något på kvällarna nu när Pontus jobbat så mycket. Haft fullt upp med Hugo, Poker och allt som måste bli gjort här hemma. Sen när Hugo somnat vid åttatiden så har jag själv varit helt död.. Det börjar märkas att jag är längre gången i graviditeten nu:) i onsdags var det 2 månader kvar till beräknat datum. Gud så fort det har gått:)

//Sofie

18 februari 2010

Kamp om tandborstning

Hugo har skrikit och haft sig nu på morgonen..Det elakaste en mamma kan göra mot sitt barn enligt honom är nog att borsta tänderna. Herregud! Han öppnar inte ens munnen när jag ska borsta på honom. När Pontus gör det går det bättre. Får väl bli pappas uppgift att göra det helt enkelt:) Förhoppningsvis är det ju bara en fas som går över snart.

Pontus va förövrigt vansinnig i morse. Poker brukar kunna bära iväg på våra skor ibland. Han har aldrig någonsin tuggat sönder någon sko för oss, han tycker bara om att bära på dem. Och nu så kunde inte Pontus hitta sin ena arbetssko..Vi letade i hela huset men vi kunde inte hitta den! Så han fick åka iväg till jobbet i sina "träsko jobbarskor" istället. Mysigt såhär när det är snö ute haha. Det får verkligen inte hända något på morgonen för Pontus för då är verkligen hela hans dag förstörd. Enligt honom i alla fall:) Om inget annat så är det vi andra i familjen som blir drabbade av hans dåliga humör.

Har heldag i skolan idag och Hugo han har dagis. Bäst vi börjar göra oss klara för vi ska ju vara där om en stund. Se om jag kan fånga in min busunge. Just nu springer han omkring och spelar innebandy med två klubbor...:) Det är roligt det:)

//Sofie

17 februari 2010

Jaha....

Pratade med Pontus just och han lär komma hem sent sa han. Usch vad jag inte tycker om det här! Jaja är hemma hos mamma och pappa nu så de får väl dras med vårt sällskap ett tag till:-)

Hugo och morbror låg och sov tillsammans på säng förut, så söta så:) Tog bild får visa sen haha. Ska även försöka komma ihåg att ta bild på magen. Glömmer det hela tiden. Kan ju vara kul att ha några bilder nu när det verkligen syns att man är gravid:) Alltid roligare med lite bilder också i en blogg. Har varit lite halvdålig med det på senaste tiden.

Nu ska jag försöka ta mig ut på hundpromenad om det finns någon frivillig här som vill passa Hugo undertiden.

//Sofie

OS-guld

Kul med ett andra OS-guld för Sverige! I skidskytte också, där är vi ju inte bortskämda med guldmedaljer under de Olympiska spelen:) Det tråkiga med OS är ju bara tiderna... Blir ju verkligen helt fel för oss här borta på denna jordhalvan. Skulle vilja se hockeyn inatt men det kommer jag aldrig orka plus att lagom när matchen är slut så kommer Hugo säkert att vakna.

Denna morgonen fick vi faktiskt "sovmorgon", klockan var hela 05.45 när Hugo vaknade! Det går ju åt rätt håll i alla fall. Men trött är jag som en jag vet inte vad. Alltid denna trötthet. Pontus räknade ut att han gått upp runt fem på morgonen de senaste 5-6 veckorna. Tycker synd om honom. Och om mig haha. Självömkan eller vaddå?:) Men får man inte sova så märks det av på allt annat i ens liv ju. Nae jag får ge mig lite nu:-)

Annars är det kortdag för både mig och Hugo. Har en timme i skolan idag (har en föreläsning om elsäkerhet på jobbet bara) så det är ju inget. Hugo ska gå från halvtio till straxt efter lunch. Tänkte passa på att gå promenad med Poker undertiden jag väntar på att de ätit klart på dagis. Hugo blir så sur om man kommer precis när de ska äta så det är bäst han får göra det i lugn och ro:) Sen ska vi nog åka hem till Boxholm. Pontus ska jobba över ikväll igen..Igår kom han hem straxt innan åtta. Lagom kul. Då måste vi andra i familjen hitta på något att göra. Blir idiot av att bara gå hemma här:)

//Sofie

16 februari 2010

Snart är det skrivning..

Usch efter ännu en supertidig morgon så är jag trött som en gnu... Hugo ville dessutom inte somna igår, tror han tillslut stängde sina ögon runt niotiden. Men som vanligt hade han öppnat dem igen innan klockan slagit fem... Pontus lämnade faktiskt Hugo på dagis i morse. Han brukar ju aldrig göra det då han alltid börjar jobba vid sju eller tidigare. Men nu behövde jag lite tid och sitta och läsa innan jag ska iväg nu snart. Känns som jag inget kan vilket aldrig är en bra känsla när man ska ha skrivning:)

Ajja nu ska jag sminka mig lite och sen dra mig iväg till skolan. Skriver kanske mer ikväll.

//Sofie

15 februari 2010

Stessigt värre

Blev det denna morgon. Hugo vaknade ju som vanligt runt fem och ville inte somna om. Men tillslut måste han ha gjort det för vi vaknade senare, mycket senare än vad som var tänkt. Orkar inte skriva alla incidenter här men de var många...Herregud vilken morgon, jag är glad att den är över haha.
Nu är det plugg som gäller! Har massa att läsa till imorgon. Så egentligen borde jag inte sitta här men jag måste ju uppdatera lite om läget:)

Igår gick förmiddagen som i en dimma för min del. Natten och morgonen hade ju inte varit så roliga. Men tillslut somnade Hugo om vilket jag också gjorde. När Pontus kom hem från jobbet grejade jag lite här hemma och sen kom Cissi med familj på besök. Mycket trevligt:) Barnen lekte jättebra ihop. Riktigt kul att se dem stoja omkring tillsammans. Inget bråk alls:) Fikade en massa gott fikabröd som Cissi hade bakat också. Sen senare hade Pontus lovat Jocke att vi skulle åka förbi honom en sväng på kvällen. Så där var vi en runda och hälsade på, var längesen vi var där sist så Hugo tyckte det var superskoj att få åka till farbror Joakim:). Fick våfflor där och det var såå gott! Längesedan jag åt det sist. Godast är ju att bara äta dem som de är tycker ju jag, lite hallonsylt kan det få vara på också:)

Nae nu ska jag plugga för allt jag är värd haha. Hoppas hoppas hoppas att jag kommer klara den där skrivningen imorgon. Är en rätt så storskrivning med mycket vi ska kunna.. Så träligt att behöva ha den hängande över sig ifall jag inte skulle bli godkänd. Men nu ska jag tänka positivt och börja läsa till det istället för att sitta här:-)

//Sofie

14 februari 2010

En alldeles förtidigt morgon

Jag älskar min son mest av allt i hela världen men i morse/inatt hade jag kunnat sätta ut en annons på blocket: "Blond liten kille på ett och ett halv år säljes...". Det är inget roligt att gå upp innan klockan slagit fem en söndag. Min kropp pallar inte det för tillfället. Jag har svårt att somna på kvällarna och när jag väl somnat så vaknar jag flera gånger under natten av diverse saker. Så som kramper i benen, näsblod, halsbränna, toalettbesök etc. Mest synd tyckte jag om Pontus som skulle upp och jobba idag. Hans chef ringde igår med smått panik typ. Massa att göra som vanligt så Pontus skulle vara på jobbet vid sex i morse.

Hoppas bara Pontus kommer hem till runt lunch för vi får besök sen idag. Cissi med familj ska komma och då vore det ju trevligt om Pontus också var hemma:)

Annars så var mamma och pappa här igår en sväng. Erik skulle ha lite kompisar hemma innan de skulle gå ut så de flydde fältet:) Mamma hade med sig mat också så de var ju mer än välkomna haha. Gunnar tittade förbi en sväng han också sen. Kollade på melodifestivalen men som vanligt var det inget låt som jag fastnade för sådär.. Hoppas det blir bättre i nästa omgång:)

Hoppas min son vill ta sig en lur snart för det behöver hans mamma. Annars kommer jag aldrig orka den här dagen.

Min lilla (på kortet långhåriga) morgonpigga son<3




13 februari 2010

Båtbyggarna

Idag är alla mina pojkar iväg och bygger båt:) De åkte vi runt halvåtta tror jag så efter att de åkt så gick jag faktiskt upp och la mig igen och såå skönt det var! Nu är det tänkt att jag ska sitta här i lugn och ro och göra nytta inför skrivningen på tisdag. Det är verkligen hur mycket som helt att läsa på! Om jag säger så här; farmakologi är inte min grej. Intressant men svårt. Sen har vi även om psykiska sjukdomar också.. det löser sig hoppas jag.

Sitter i morgonrocken och kommer så göra ett tag till. Behöver duscha men vi eldade inte i går kväll så jag håller på för fullt nu. Hoppas att det kommer upp i värme snart så vattnet blir varmt. Hatar att duscha när det är sådär på gränsen..Man ska ju kunna vrida på så att det nästan bränns på kroppen, då är det lagom:) Pontus är tvärtom. När han duschar så fryser man ju nästintill haha. Olika det där. Som sagt om jag skulle få något vettigt gjort kanske?

//Sofie

12 februari 2010

Näsblodsattack

Fy fan! Jag har haft hur mycket näsblod som helst den senaste tiden... Det började i torsdagsmorse och sen dess har jag haft till och från hela tiden. Nu har jag legat i soffan i en och en halv timme med papper upptryckt i näsan då det bara har forsat ut blod! Undra om det kan ha en koppling med graviditeten? Inatt vakande jag tre gånger av att det rann ur näsan. Just nu är det lugnt och jag hoppas att det så förblir. Annars får jag väl ringa och höra med för någonstans. Helg är det ju så det är ju stängt här i stan...tror det är Eksjö vi får ringa till då men jag är inte säkert. Men som sagt hoppas jag att det har gått över helt nu *ta i trä*.

Känner mig helt matt i kroppen. Åhh vad jag inte tycker om det här! Jag vill känna mig pigg och utvilad!!! Vart tog det vägen egentligen?

//Sofie

Semla

Igår när Pontus kom hem hade han varit förbi sin mormor en sväng och då fått med sig semlor som hon hade bakat till oss:) Supergoda. Det tyckte även Hugo som riktigt njöt när han åt. Dessa semlor är perfekta då de inte är så stora så det räcker gott och väl med en. Hon hade även skickat med bröd som hon bakat, en burk med lite godis och ett paket med glass.. Hon hade tänkt på att jag varit så sötsugen sist vi var där och åt så hon tyckte jag skulle ha lite glass och godis. Haha hon tänker då på oss<3


Fredag här

Usch igår var ingen rolig dag, trött var jag hela dagen lång! Men idag känns det bättre som tur är:)

Kontrollen hos mödravården gick bra i onsdags. Bebisen hade redan lagt sig tillrätta med huvudet neråt:) Vet Hugo var tidigt också med det, lite roligt. Försökte även få tag i bvc igår men det var ju omöjligt.. Hugo var på sin 1 1/2 års kontroll i slutet av januari och skulle då fått vaccinationsspruta. Men i och med att han då ännu inte fått sin andra dos av svininfluensa vaccinet så skulle vi återkomma ett par veckor efter att han fått det så skulle de ge honom denna spruta. Satt i telefon i en timme utan att lyckas få tag i någon. Två gånger lyckades hon jag pratade med i växeln att koppla bort mig. Sånt är så irriterande då man suttit i telefonkö långstund innan...

Denna dagen ska ägnas åt plugg och åter plugg. Har en större skrivning på tisdag och jag har knappt tittat på det ännu. Hugo ska till dagis en sväng också så vi måste böka på oss med alla kläder snart. Det dumma är att jag behöver in en sväng på biblioteket men de öppnar ju 10 och Hugo ska vara på dagis vid halv nio...Segt och sitta och vänta på att de ska öppna. Orkar inte fara fram och tillbaka heller. Även om det inte tar lång tid så kostar det ju lite bensin..Får se hur jag gör.

//Sofie

11 februari 2010

Jobbig natt

Tror inte jag sovit nått natten till idag. Halsbränna, kramper och svettningar....Sen ville Hugo inte sova heller mitt i allt. Han vaknade en gång i timmen och skrek hysteriskt. Gick över rätt fort när vi gick in och gav honom nalle och napp men det var liiite jobbigt. Poker var dålig i magen också så han fick vi också springa ut med ett par gånger... Usch säger jag bara. I morse när jag varit och lämnat Hugo på dagis höll jag på att somna bakom ratten. Riktigt otäckt var det.. Åkte hem och la mig i soffan och sov som om jag hade legat i koma i tre timmar. Gud så trött jag var!

Skippar skolan helt idag. Jag orkar verkligen inte. Ibland tar det bara stopp och det gjorde det idag.

//Sofie

10 februari 2010

Fick en tid

Ner till mödravården redan idag. Ska dit snart vid halvfyra:) Tänkte frågat på dagis om inte Hugo kunde få vara lite längre då men de hade ju såklart personalmöte i eftermiddag som dagis stängde ju tidigare. Men farmor ställde upp som en räddande ängel och kan ha Hugo undertiden. Hugo blir ju så mammig på nya platser så jag tror inte det hade varit så enkelt att ha med honom när de ska undersöka och greja:) Skulle annars ha gjort en massa nytta här i eftermiddag men jag somnade likt Hugo. Sov så dåligt i natt så det var skönt med en timmes sömn så här mitt på dagen.

Ska kolla mailen och lite nu innan jag ska åka ner dit och sen efter det så ska vi hämta Hugo ute hos farmor och farfar.

//Sofie

Godmorgon onsdag

Här började morgonen redan klockan 5. Då slog Hugo upp sina ljusblå ögon och satt och sjöng så fint inne i sin säng. Pontus och jag drog oss en liten stund innan vi tog upp honom. Försökte få herrn att somna om en stund nu igen på morgonen men icke...Går ju kort dag idag på dagis så han lär säkert ta sig en redig lur efter lunchen sen. Hoppas på det i alla fall:) Själv lider jag av näsblod. Hade värsta attacken igår och fick det igen nu på morgonen. Usch det är så äckligt när man får blodsmak i hela halsen. Nu har det lugnat sig något, sitter med en fin bomullstuss i näsan haha. Så snyggt:-)

Har redovisning i skolan idag, hoppas att det går bra. Har mycket skola nu känner jag. Skulle behöva en heldag och bara sitta själv och plugga på.

Måste ringa ner till MVC också nu när det öppnar. Fick ju aldrig någon mer tid sist jag var där och ingen har det skickat hem...Så de inte har glömt bort mig. Ska ju gå på tätare besök nu så det är bäst att jag kollar upp det.

//Sofie

09 februari 2010

Trötter

Känner jag mig som idag. Har sovit en eftermiddagslur och jag känner mig fortfarande trött. Usch jag hoppas jag slipper bli sådär maniskt trött som jag var i slutet med Hugo...Orkade inte göra något ville bara sova hela tiden.

Fick god mat hemma hos Pontus mormor. Och som alltid låg Hugo väldigt bra till:-) Fick glass till efterrrätt också. Eller jag var så extremt söt sugen så jag frågade om hon inte hade något gott hemma haha.

En sak har jag lovat mig själv under denna graviditet och det är att inte hänga upp mig på vikten! Jag blir bara deprimerad av att ställa mig på den där vågen så varför göra det? Så länge jag inte ökar en massa i vikt borde jag inte bry mig. Det viktigaste är ju att bebisen mår bra! Blir så arg på mig själv när jag hänger upp mig på vikten och mina bristningar. Hallå säger jag bara, min bebis i magen är faktiskt det viktigaste! Jag höll på att börja stor böla häromdagen när jag gick förbi spegeln i hallen i underkläderna, då syntes mina bristningar! Snacka om osmickrande ljus... Sånt kan jag bli så arg på mig själv för. Jag menar man kan ju offra sitt eget liv för ens barn borde man inte kunna leva med lite bristningar då? Gjorde något dumt imorse och ställde mig på vågen. Men jag fick faktiskt en överraskning. Hade inte alls gått upp så mycket som jag trodde. Men nu har jag bestämt mig att det var sista gången på länge som jag ställer mig där haha. Kanske väger mig precis i nionde månaden bara för att veta hur mycket jag gått upp allt som allt. Så jag vet vad jag har att kämpa mot sen haha.

//Sofie

Hur lyckas folk?

Ha det fint hemma med barn? Jag har ett barn än så länge och detta lilla barn är på allting! Jag gör inget annat än att plocka här hemma. Ställa tillbaka saker, torka bort fläckar, dammsuga etc. Men så fort jag gått därifrån så är en viss herr Gustafsson där igen och river fram... Hittills idag har han lyckats att dra fram allt från Pontus och mitt bord bredvid sängarna, även det som står på dem. Böcker från bokhyllorna ligger omkull kasade överallt, Hugos alla leksaker ligger överallt. Inne på toan har han slängt ner allt han kan hitta i handfatet... Sen har han tryckt ner en massa små leksaker i en av mina prydnads flaskor och jag får inte upp dem där ifrån! Vet i tusan hur han lyckats med det konst stycket asså.

Inte underligt att jag inget hinner göra på kvällarna för de går åt till att plocka och städa undan efter dagen som varit. Helt otroligt ju, någon mer som känner igen sig?

Idag så ska vi iväg och äta lunch hos Pontus mormor vid ett. Ska bli trevligt, var ett tag sedan vi var där. Men nu måste jag ner och ge min lilla huliganunge lite frukt. Börjar kurra i min mage lite och jag antar att det gör det i Hugos också. Blir ju lätt så när man ska gå upp så tidigt på morgonen:)

//Sofie

08 februari 2010

Födelsedagsfirande

Är hemma hos mamma och pappa och firar Erik:) Har ätit flygande Jacob och till efterrätt så blev det tårta, mycket gott. Så nu är man proppmätt:) Hugo är på G ikväll. Springer och tjuter av skratt där nere. Har haft långdag i skola och dagis idag så jag trodde han skulle vara helt slut när vi kom hit men inte då... Poker fick vara en sväng hos vår kära gamla grannen som tycker så mycket om honom. Efter jag hämtat Poker där så gick vi på promenad i skogen. Sen var det meningen att Pontus skulle ha hämtat Hugo men då det körde ihop sig för dem på jobbet så fick jag hämta lillprinsen. Vilket ju inte gjorde så mycket precis:) Hämta är ju alltid roligast för då är han som gladast.

Ska nog åka hemåt snart då jag vill se "familjen annorlunda". Missade ju det sist... Tror inte Hugo orkar vara vaken tills det är slut så då är det smidigast att åka hem så han får sova i sin säng. Är ju lediga imorgon han och jag får se vad vi hittar på då.-)


Nu ska jag gå ner och vara social med de andra i familjen!


//Sofie

07 februari 2010

Vecka 30

Idag har jag ju gått in i vecka 30 också!! Herregud nu är det bara 10 veckor kvar (ungefär).. Känns overkligt men spännande. Snart tvåbarnsmamma inte dåligt det:) Bebisen har blivit ännu livligare där inne i magen. Rör sig hela tiden nästintill. Skönt det! Sen kommer det perioder när jag inte känner alls mycket och då börjar de där tankarna snurra i ens huvud. Sen räcker det med en liten spark så är jag lugn igen haha. Tror de flesta är såna som väntar barn. Alltid orolig. Läste en intervju med Pernilla Wahlgren en gång där hon beskrev att som mamma är du ständigt orolig. Från det att barnet är i magen och framåt. Det stämmer tror jag:)

Annars så var vi i Boxholm en sväng. Fick lite skolarbete gjort, tyvärr inte så mycket som jag hade tänkt. Kan bero på att jag somnade och sov i två timmar nästan:P Jag somnade framför datorn i stort sätt. Mamma sa då till mig att gå och vila en stund och det var såå skönt! Gick och la mig sent igår så det är väl det som spökade. Måste lägga mig så jag minst får mina åtta timmars sömn annars orkar jag verkligen inte. Det märks mer och mer nu.

Erik kom hem också efter sin semestertrip uppe i fjällen. Hugo blev jätteglad när morbror kom innanför dörren. Någon som vill busa är ju aldrig fel:)

Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid min kära sambo. Som sagt ska jag verkligen försöka somna tidigt nu mer. Har haft en lugn kväll annars och som vanligt när vi ligger i soffan och har tänkt kolla på något (denna gång "i en annan del av köping") så somnar vi båda två nästintill haha.

//Sofie

Hugo busar med sin favorit morbror. Så här kul kan det vara att hänga upp och ner:-)

Födelsedagar, loppisfynd och melodifestivalen

Hade inte tid att sitta framför datorn något igår...full rulle så att säga:) Började med att åka in till Motala tillsammans med mamma och kika på loppis samt gå lite i affärer. Hittade en jättefin säng till Hugo! Åhh så fin! Ska försöka lägga upp en bild på den här sen, ett riktigt fynd var det. Efter en dag i Motala så åkte vi hemåt. Hemma i Ljungsäter igen drog jag igång med matlagning samt städning. Lillebror Erik fyllde år igår men han var uppe i fjällen och åkte skidor så han ska vi fira på måndag istället. Gunnar fyllde också och honom firade vi med lite bowling, god mat och melodifestivalen såklart!!!! Sarah och jag var de som var mest intresserade de andra satt kvar i köket och pratade skit om annat:) Undertiden vi var och bowlade så kom Pontus föräldrar förbi och vaktade Hugo. Och alla hundarna såklart. Haha blev fullt hus här hemma men det är alltid trevligt. Dock höll jag på att dö av värmeslag ett tag..Herregud så varm jag var! En blandning av allt folk i huset och graviditetshormoner antar jag.

Idag är det Pontus som har en massa planer på programmet. Han är nu och hjälper Gunnar med någonting och sen ska han iväg och åka 5 mil på skidor så honom lär jag inte se så mycket av idag. Har en massa plugg att göra egentligen. Ska se hur det går med Hugo här hemma när jag ska plugga. Han brukar inte tycka om det så mycket... Får ringa hem till mamma och pappa annars och fråga om vi kan komma hem till dem en sväng. Så Hugo får lite uppmärksamhet haha. Han hittar på så mycket hys när man sitter för länge och gör något annat och inte umgås med honom:)

//Sofie

05 februari 2010

Nu är det helg:)

Eller ja fredag i alla fall:) Som vanligt har vi varit på skola och dagis men idag gick vi bara kortdagar både Hugo och jag. Till och med Pontus slutade tidigare!!!! Kors i hela taket! Men det är inte så bra som det låter för han måste in och jobba ikväll sen igen..precis som igår. Så tråkigt! Tycker även Pontus. Tar aldrig slut det där med övertid..Men pengar pengar pengar får man väl tänka.

Nu står min pojkar i köket och lagar mat till oss. Har inte ätit något idag så det ska bli gott. Imorgon så ska vi fira Gunnar som fyller 25. Vi ska och bowla på kvällen tillsammans och sen äta mat här hemma och kolla på melodifestivalen. Måste hinna handla och städa lite här hemma innan dess bara. På dan ska mamma och jag förmodligen ta oss en sväng in till Motala och återvinningen, var jätte längesedan jag var där så jag hoppas vi kan åka!!! Skönt med för då kan Pontus ha Hugo så han slipper följa med. Han brukar bli rätt uttråkad efter bara en kort stund på att gå i affärer och liknande.

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten.

//Sofie

04 februari 2010

Snart så är det fredag!

Torsdagkväll här igen. Helgen närmar sig med stora steg...Helt otroligt det var ju nyss söndag:-)

Idag har det varit skola och dagis för hela slanten. Fick en extra lång lunch så Kristina (en klasskompis) följde med hem och åt lite lunch här. Bra också för då fick Poker lite sällskap så han slapp vara själv så länge idag. Han är ju rätt bortskämd (men det ska ju hundar vara i det här fallet) med att inte alls behöva vara ensam så mycket om dagarna men ibland blir det ju så... Efter skolan så gick jag och hämtade ut ett paket på stan och gjorde lite andra ärenden. Pontus hämtade Hugo så när jag kom hem var alla pojkarna hemma. Det är alltid så trevlig:-) Hade köpt med pizza också till middag. Pontus och jag var helt slut och ingen orkade laga någon mat så vi tog det. Eller jag tog en kebab men den smakade inget vidare så Pontus åt upp den också. Matvrak till karl jag har:)

Nu ikväll så har vi varit på kvällspromenad tillsammans med Sandra. Efter det så stannade vi till hemma hos familjen Liberg och kollade på deras nyrenoverade vardagsrum, mycket fint var det:) Blev bjuda på lite te också och det tackar man ju inte nej till. Hugo busade en massa med Alice och Tilda så han var inte svår att lägga nu när vi kom hem.

Pontus har fått åka till jobbet en sväng igen nu ikväll. Mycket att göra för dem. Men förhoppningsvis kommer han hem om bara en stund.

Nu ska jag faktiskt göra mig i ordning för natten. Jag är såå trött! Bebisen har varit på G hela dagen så jag är trött i hela kroppen. Sängen känns som det bästa för mig nu.

God natt på er alla!

//Sofie

03 februari 2010

Super size me

Pontus och jag sitter och kollar på "super size me". Kommer ihåg att vi såg den i skolan för en massa år sedan, den är bra. Helt sjuk men bra:) Nu är det paus och jag sitter här och gömmer mig lite för att se om Pontus plockar ur diskmaskinen så jag slipper haha.

Har varit i skolan en sväng idag. Blev en kort dag vilket var skönt. Imorgon går vi heldag inte lika roligt..Pojkarna och jag tog en sväng hem till mamma och pappa efteråt. Elin kom och busade med Hugo så jag kunde gå på hundpromenad undertiden. Tog med mig både Poker och Lucas ut i skogen. De blev som valpar på nytt båda två:) Önskar jag hade haft en bra kamera så jag kunde ha tagit en massa fina kort på dem när de sprang där i snön. Svarta hundar gör sig väldigt bra till den vita snön.

Fan nu ropar Pontus på mig. Får väl dra mitt strå till stacken och plocka ur den där diskmaskinen. Känns som jag gör det jämnt nu mer... Mycket "roligare" att plocka i den en ur den tycker jag:-) Ack ack ack sicka problem människan idag dras med.

//Sofie

PS: Tack för alla kommentarer om Robbies bortgång. Det värmer i det mörka:)

Nya tag

Ja då var det en ny dag återigen. Skönt det! Har en kort dag i skolan idag så efter det ska Hugo och jag åka in till Boxholm en stund och hälsa på. Elin var visst Hugo sugen hörde jag ryktas:-)

Igår var vi en sväng ute hos Pontus föräldrar. Fick mat vilket alltid är lika tacksamt:) Både Hugo och jag tog oss en middagslur där haha. Jag skulle lägga Hugo men han blev så arg när jag lämnade rummet så jag la mig bredvid honom för att se om han kunde somna då. Det slutade med att det var Hugo som sjöng godnattvisa för mig haha.

Ska ner och lämna ett urinodlingsprov också innan jag åker till skolan, hoppas att det inte är så mycket folk där nere på labb idag! Är det säkert bara för att jag har en tid att passa:P

Nu ska jag sminka fejan vilket var några dagar sedan sist. När jag är helt genom förkyld så använder jag glasögonen istället för linserna och då kan jag verkligen inte sminka mig! Jag måste ju ta av mig glasögonen för att kunna sminka och då ser jag ju ingenting. Så dålig syn har jag.

//Sofie

02 februari 2010

En ledsam dag

Robbie och William när de bara var små kisseungar<3

Tidigt i morse efter att Pontus åkt till jobbet och jag stod och plockade med disken så knackade det på dörren. Det var en man utanför som sa att han kört på en katt och frågade om det var våran. Och tyvärr var det ju det... Det är så tomt här hemma. Robbie (och även William) var världens mest social katter. Har aldrig träffat några så goá och kelsjuka katter innan. Robbie följde alltid med om vi gick ner i källaren eller om vi skulle natta Hugo. Varje morgon när vi gick in till Hugo för att ta upp honom så var Robbie med och sa godmorgon till lillhusse. Världens bästa kisse! Saknar honom massor! Pontus är ute i trädgården nu och försöker mjuka upp marken lite så vi ska kunna gräva ner honom bredvid sin bror. Är väl inte meningen att vi ska ha katt. Vi bor nära en väg så det är sånt man får räkna med men det är så ledsamt! Jag grät hela morgonen. Hugo förstod ingenting och tur var väl det. Grannarna har katter som blivit flera år men våra små fick inte leva länge. Ha innekatt när man bor som vi är inget jag vill ha..Synd bara att de inte kan ta till vara på alla skog som finns omkring oss utan måste springa över vägen! Får se om vi någon gång skaffar nån mer kisse. Just nu känns det bara tomt. Saknar er Robbie och William!!!

Åter sorg i Ljungsäter

R.I.P Robbie<3
Vår älskade katt vi glömmer dig aldrig!!!!

01 februari 2010

Svett-Ingvar

Herregud asså! Alla som bor här i trakterna vet vem "Svett-Ingvar" är:) En farbror som cyklar i trasiga kläder skulle man väl kunna sammanfatta honom som haha. Han cyklar verkligen överallt och så har han en trasig jacka utan något mer under, den täcker typ halva honom så ena axeln är helt bar...I morse när jag stod och skrapade rutorna på bilen och frös som mest så kommer han cyklade förbi i sin vanliga utstyrsel! Gud jag ville springa efter honom och ge honom filten som låg i baksätet haha. Var bara tvungen att berätta det för jag har nämligen inte sett till honom på hur länge som helst. Tänkte att han gått i ide nu när det är så här kallt ute men där hade jag visst fel:)

Jaja nog om det.) Sitter och har gjort skolarbete (som vanligt) och väntar på att mina pojkar ska komma hem. Är lite irriterad för jag fick med mig ett USB minne hem av en klasskompis där hon hade fört över sin del av ett arbete som vi gjort tillsammans. Jag tog på mig uppgiften att skriva ut det här hemma så jag skulle bara öppna dokumentet men då går det inte! Ahh har provat med allt men jag får det verkligen inte att fungera. Måste be Pontus om hjälp när han kommer hem. Han kanske (är) bättre på sånt än mig.

//Sofie

Måndag morgon

Sitter i morgonrocken med en handduk runt huvudet. Passade på att hoppa in i duschen förut medan Hugo satt och sysselsatte sig på badrumsgolvet:) Hugo sov för en gångs skull skapligt, till halvåtta. Men å andra sidan somnade han vid tio igår så allt som allt kanske det inte var så länge, men ändå:P

Ska nu dra oss iväg snart till dagis och skola. Är inte säker på hur länge jag går idag. Beror på om det är en massa redovisningar eller inte i eftermiddag. Ska även tillägga att jag nu mer är påklädd och klar:) Har försökt skriva klart detta inlägget i en halvtimme nu men det har varit en del avbrott om jag säger så haha.

Kanske skriver något mer senare idag.

Ha det gott!

//Sofie