31 maj 2011

Bilder från vårfesten

En bild på min nya fina picknick korg som jag köpte på ICA Kvantum för 149 kronor. För den som är intresserad:)
Så här såg vår tipspromenadrunda ut. Intressant va? Hade haft alla rätt om inte Hugo envisats med att Pippi Långstrumps häst hette Herr Nilsson:)
Hugo vågade inte riktigt stå med i kören och sjunga. Vi stod precis vid sidan av så han kunde sjunga med så mycket som han ville.
Far och son fikar på smörgåsar.
Jag backade in på parkeringen och då gnäller Pontus på att bilen står snett, men det gör den ju inte! Eller hur?? Var tvungen att ta en bild bara för att.. Jag har visst parkerat rakt. Jag står ju mitt i rutan. Så det så:)

Vårfest

Vi drog till svärmor/farmor en sväng efter dagishämtning. Hugo ville leka i farmor å farfars sandlåda. Den är tydligen mycket roligare att leka i än den vi har hemma:)

Sen på kvällen hade Hugos dagis vårfest så vi åkte dit med en packad picknick korg. Leah fick vara hemma hos farmor och farfar undertiden. Hon är som sagt fortfarande inte helt hundra. Och i den här värmen blev det nog inte bättre. Hon har varit gnällig idag lillFia. Hoppas hon piggnar till till helgen och allt. Vi som ska på dop i Falun:)

Vårfesten var i alla fall mycket trevlig, vädret var ju perfekt! Vi fick gå en tipspromenad och sen sjöng barnen så fint. Fika i gräset och massa bus bland alla lekgrejer. Med oss till picknicken hade jag köpt jordgubbar. DYRA var de men goda som tur var:) Hugo åt för fullt.

Nu ikväll blev det en sen kvällspromenad med Poker. En svettig power walk (ja för så heter det ju i bloggvärlden. Jag som är efter och skrivit promenad innan..ack så dant!) Värmen sitter i fast klockan var efter nio. Har ju inte varit på gymmet nån dag än den här veckan och jag vet ärligt talat inte om jag kommer hinna dit heller. Då blir promenaderna extra viktiga.

Nej nu ska jag lägga mig i sängen och läsa skvallertidning.

//Sofie

Vaaarmt!

Vilket väder det kommit till oss. Gud så varmt. Asså riktig utlandsvärme är det ju! Nästan för varmt för det går ju inget att göra ute.. Tänkte både gått promenad och klippa gräset men när det är 30 grader varmt så är det mer än jobbigt...

Leah hon sover?! Med andra ord är hon fortfarande inte piggelin. Vi ska snart åka och hämta Hugo på dagis så jag får väl väcka henne om hon inte vaknar snart. Hon har sovit en bra stund så jag hoppas hon vaknar själv. Tycker inte om att väcka sovande barn:)

Har jag gjort den här tiden Leah sovit då? Tja allt roligt som måste göras. Plockat i köket och grejat med den där *pip* tvätten.. Funderar på vad vi ska hitta på när jag hämtat Hugo. Kan ju inte sitta här hemma och uggla själva. Någon som vill umgås?

//Sofie

Klädbytarparty

Har funderingar på att kanske anordna ett klädbytarpart? Är det någon som skulle vara intresserad? I och med att jag skriver det här i bloggen så är frågan såklart riktad till dig. Vad jag vet är det mest nära och kära som läser här:) Skulle det vara någon annan som också läser och gärna vill komma så visst:)

Alltså är det en kväll vi träffas och äter gott tillsammans samtidigt som alla har med sig kläder (även skor, accessoarer etc) som inte längre används (men som är i bra skick) som man byter personerna emellan. Låter inte det som en rolig idé? Eller är det bara jag som har en hel drös med grejer liggandes som är oanvända eller inte används längre?

Lämna en kommentar vid intresse och blir det inga kommentarer så skiter vi i den idéen..Tyckte bara det kunde vara en rolig sak att göra. Få nya kläder och bli av med gamla utan att det har kostat någonting! (Jaja gratis och gratis det beror såklart på hur man ser det men ni kanske fattar tanken?:)

Så vad tycker ni?

//Sofie

30 maj 2011

Kvällspromenad

Har precis kommit hem från en kvällspromenad tillsammans med Tina och Zebbisen. Hugo fick följa med och åka vagn medan Leah var hemma med pappa.

Pontus var förövrigt inne hos läkaren förut och fick röntga foten. Den är inte bruten i alla fall men en illa stukning är det.. Blev ju lite rörigt därför mitt i allt skulle ju ena bilen hämtas hem från verkstan också. Pontus var ju hos läkaren och jag kunde ju inte köra hem två bilar direkt. Efter lite runt ringande så ställde Micaela upp som en räddande ängel och följde med:) Tusen tack det var guld värt!

Förövrigt gratulerade bilmekanikern mig till trean. Han tyckte vi körde på hårt som redan skulle ha en till.. Fattade först inte vad han menade men sen slog det mig, han trodde jag var gravid ju! Aldrig mer att vi kommer använda oss av den bilverkstan.. Och aldrig mer fuska med de där magövningarna. Hade ju så jag körde fram till första maj. Hade då gjort dessa förbannade magövningar varje kväll (-3 gånger) i 3 månaders tid. Resultat= nada..men nu börjar jag tänka som så att jag får ju inte mindre mage av att bara sitta på mitt arsle heller (även om den (magen asså) inte är såå stor att jag ser gravid ut. Fick höra av Pontus vad bilmekanikern hade för smeknamn och då gjorde det mig inte lika mycket längre..eller jo men det kändes bättre i alla fall) så ikväll är det på det igen. Nåt måste en ju göra. Så folk inte tror jag ska föda när som helst..

//Sofie

Nästa år när jag skriver om att jag ska köpa påskägg till barnen kan ni inte då påminna mig om..

Att vi har påskägg. Flera stycken. Så många att jag inte ens orkade ta kort på dem alla. Så många att vi lugnt skulle kunna skaffa oss ett halvt fotbollslag med ungar till. Påminn mig bara om det. Jag kommer lätt stå där i affären nästa år och köpa mer påskägg för jag hunnit glömma alla undangömda ägg jag hittade förra året då jag rensade i matkällaren...

//Sofie

Hon äter!


Köpte en burk med frukt för att se om det passade fröken. Hon har ju inte velat äta ordentligt de här dagarna hon varit dålig. Bara några klunkar saft då och så och så lite majsvälling. Men inte mycket annat.. När jag tog upp skeden och skulle maten henne så knep hon bara med munnen och vände bort huvudet. Jaha tänkte jag och la ifrån mig skeden för att ta tag i min lunch. Men se när jag vände mig om hade Leah själv greppat taget om skeden och slevade in för fullt i munnen.Kladdigt blev det men vad gör det? Hon åt ju!! Det är för såna här tillfällen tvättmaskinen är uppfunnen:)

Och om ni undrar över den suddiga bildkvalitén så tänkte jag precis skriva ett inlägg om hur synd det är om mig som ingen bra kamera har. Ja ni ser ju hur suddiga bilderna blev. Tills jag nu upptäckte att det var klet på linsen....så smart är jag:)

Min lilla Sessa

Leah är fortfarande inte bra. Bättre men inte bra. Åhh det finns inget värre än när ens små skatter är sjuka. Vi har ju knappt haft något under hela våren så ska väl egentligen inte klaga...Men det är lika tråkigt varje gång barnen är sjuka. Det håller nog alla föräldrar med om.

Hugo kom iväg till dagis idag i alla fall. Tror han behöver det. Inget kul att bara gå hemma med morsan och syrran som är halvkrasslig.

Har hunnit med massa ändå här hemma. Rensat i lådorna i köket och gått igenom nere i matkällaren så att alla saker jag rensat bort ur lådorna i köket får plats där nere i stället:) Tvättat och byt sängkläder i vår och Leahs säng. Själv tycker jag det är så underbart när man varit sjuk och sen byter sängkläder. Då känner man sig frisk bara därför tycker jag haha. Lika så när man duschar efter att ha varit sjuk. Då känner jag mig alltid som en ny människa.

Ska snart iväg och hämta hem prinsen. Hoppas Leah orkar vara vaken en liiten stund till bara. Skulle underlätta. Vi har nämligen bara en bil nu då Pontus lämnade in Volvon för att få AC:n fixad imorse. Annars kunde han skjutsat hem prinsen men nu har ju inte han någon bil så det får bli jag som åker trots att Leah är lite krasslig. Är väl inget som smittar, hon är mest gnällig förtillfället. Inget spyor eller feber men gnällig och trött..Hoppas hon piggnar till mer under dagen!

//Sofie

29 maj 2011

Mors dag

Den tredje som jag själv får fira som mamma:) Jag tycker det är en fin dag. Den behöver inte innehålla massa dyra presenter men det är en dag att ägna sin egen mamma en tanke och kanske uppvakta med en blomma. Vi brukar ge varandra (ja barnen är inte så stora än..) frukost på sängen dagar som dessa men då min sambo har ont i foten och lilltjejen inte är helt kry så tar vi det en annan dag.

Var och köpte något gott vi kunde fika på i alla fall. Blev en frukt och bär tårta. Den är nog god:)

Handlade även nya koppar. Har dessa sen innan med bara i 4 exemplar. Nu köpte jag 10 till så jag ska kunna rensa ur bland alla våra koppar. Roligare att ha flera av samma sort:) Kostade bara 10 kronor styck också så det var ju ett lagom pris:)

//Sofie

Söndagförmiddag

Ja eller morgon kanske flera skulle säga innan klockan är 10.00 men i våran familj är vi uppe tidigt så då blir 10.00 förmiddag:)

Leah är fortfarande dålig..Fast inga mer spyor utan nu är det feber. Lilla tjejen..Hon somnade 18.30 igår och sov till klockan 05.30 i morse. Fick majsvälling (köpte den från 6 månader så hon skulle få något mer mildare mot magen) och somnade om till klockan 08.00. Så länge har hon aldrig sovit. Dessutom var hon bara vaken i 1 ½ timme och nu sover hon igen med lite alvedon i kroppen.

Se om hon är piggare när hon vaknar, hoppas verkligen det! Det vore en perfekt morsdag present:)

Pontus han är också dålig. Men i foten. Det blir lätt så när man spelar fotboll och sparkar foten i en stolpe. Fick låna hem massa bra saker av Eddie. Han har tydligen också stukat foten i mellan åt:) Pontus satte på som en stödskena som han fick låna. Och tydligen känns det mycket bättre. Skönt! Han har gått här hemma (nej haltat) och haft jätteont. Så honom har jag också proppat i värktabletter så jag hoppas hans fot blir bättre nu..

//Sofie

28 maj 2011

Fina barnen:)

Åhh den här bilden blev väldigt suddig men de var ju bara så söta! Härom veckan när Krille och Emma var här så lekte Emma och Leah taxi. Emma körde och Leah åkte med. Så gulliga de var!
En bild på min glade prins när han hoppar studsmatta:) Kan behöva kika på såna här bilder en grå dag som denna..

//Sofie

Sjukstugan...

Jaha Hugo han spydde han med..men frågan är vad det är för något de fått? Hugo kräktes en riktig omgång men nu är han som vanligt och har inte spytt på flera timmar. Sitter och tjoar inne i soffan och leker för fullt. Leah har däckat uppe i sin säng. Hon har heller inte kräkts på ett par timmar men däremot lagt av rediga högar i blöjan ett par gånger. Hmm åter står och se hur mina små barn mår lite senare. Deras humör är ju på topp och Leah hon har lekt för fullt hon med. Tänk om en annan var så när man var sjuk?


Igår hade vi en heldag:) Vi åkte in till Linköping med Tina och Zebbisen. Haha ja jisses innan vi var iväg. Men skam den som ger sig! Det måste ju bara gå att trycka in 3 barn, en syskonvagn och en emmaljunga i en volvo. Och det gick. Men blod, svett och tårar. Vad gör man inte för lite shopping? På plats var de duktiga alla barnen. Eller ja spring blev de ju. Speciellt efter Leah som inte vill var still och inte har förstånd till att vara i närheten av oss andra.

Hem kom vi också. Då hade vi både blivit genomblöta lyckats äta på ett fullproppat McDonalds och handlat några saker.

Hemma kom farmor och farfar på kvällen och skulle vara barnvakt när Pontus och jag skulle ut och äta. Mitt i allt fick vi dock rycka ut lite akut till Tina och Eddie, ja och Zebbisen såklart, då deras källare var vatten fylld och de ingen rörmokare kunde få tag i. Pontus pappa kan ju det där med rör så han och så vi i släptåg åkte till undsättning:)

Vi kom iväg och åt jättegod mat sen! Jag tog in någon kyckling som visade sig vara någon form av burgare. Men så himla god! Det godaste jag ätit på länge! Pontus var nöjd med sin mat också. Det enda negativa med den middagen var att efter fem minuter efter vi satt oss kommer det in 8 medelålders skrikiga damer..Och som om det inte var nog var det lite småberusade. Och som om inte det var nog var de skåningar!! Ohh my. Vi hörde ju knappt vad vi tänkte haha:) (Känner Hannahs kille Jonas blickar döda genom skärmen, skåning som han är..:) Jga har alltså inget emot alla skåningar men de hörs så himla väl när de är några stycken och ännu mer i berusat tillstånd:)

Idag har vi faktiskt (mitt i alla sjukdomar) hunnit med att lassa kärran full med skräp och kört till tippen på morgonen. Skönt att få väck i alla fall lite av all skit man samlar på sig:)

Nu åter till min lille pojk som vill leka med mamma. Som sagt han verkar ju inte så sjuk men men ska inte säga för mycket nu..

//Sofie


Magsjuka??

Vaknade upp till att vår dotter hade spytt ner sängen..Hon har inte spytt sen hon var liten bebis som alltid kräktes, typ. Hoppas hoppas hoppas att det bara är något hon ätit och att det inte är något mer. Hon är lite halvdan annars men det tar ju på krafterna när man kräkts så vi får väl se hur hon mår under dagen. Hon fick ju i sig några pommes igår och det är ju inget hennes mage är van vid annars, kanske är det de som spökar?

Hade en kanondag igår på alla viss. Får återkomma och skriva mer sen. Nu ska jag äta frukost tillsammans med min familj. Ja Leah får väl sitta med oss i alla fall, mat får vänta ett litet tag.

//Sofie

26 maj 2011

Bilder?

Nu så! Här kommer en bildkavalkad från Pontus mormors 80 årskalas:) Här är födelsedagsbarnet själv med en Putte i bakgrunden:)
Ja fråga mig inte vad Hugo höll på med. Det visste inte Sandra heller..
Hugo smaskade i sig god tårta. Såklart skulle han sitta bredvid gammelmormor:)
Leah kan själv. Både sitta och äta. Hon är en bestämd dam vår dotter.
En del av gänget.
Sandra tillsammans med alla sina brorsbarn!
Så här glad blev Leah när hon fick tag i gammelmormors krycka:)
Nettan och Gunilla spelade och sjöng
Lasse, Putte och Viola kollar på en rolig present som Viola fick. Den innehöll massa bilder från hela hennes liv:)
Jag och Leah äter. Eller ja, Leah kan ju äta själv:)
En till bild på födelsedagsbarnet!

//Sofie

Lita aldrig på en mobiltelefonförsäljare

Fick just hem min första räkning från Telia. Jag byte ju till Telia från Halebop när jag skaffade min nya telefon nu i slutet av april. Jag blir så trött. Och ledsen. Varför detta ljug? Varför undanhålla sanningen? Vill de sätta sina kunder hos kronofogden? Okej lite överdrivet men ändå..

499 svenska kronor. Inte ett öre mer skulle jag betala i månaden. Jag var redan skeptiskt innan för 499 kronor i månaden är mycket pengar för mig. Jag frågade TRE gånger (om inte fler) att det var denna summan jag säkert hade att betala varje månad. Jodå och så rabblade försäljaren upp alla siffror ännu en gång och visst. Det blev ju 499 kronor.

Vad står det på min räkning jag får hem? Jo 732.50 kronor. Rätt mycket mer än den summan som de sa till mig. Och vet ni? Det är ju moms också! Skatt! Ja det hade de ju såklart inte räknat med i sina siffror när jag stod där inne i butiken och frågade flera gånger om att 499 kronor är den slutgiltiga summan jag kommer betala. Moms ja. Idioter.

Moms är väl en självklarhet att den är inräknad i priset? Går jag in på H&M och köper en jacka för 499 kronor så får jag ju inte betala 732.50 när jag kommer fram till kassan..

Det var av precis den här anledningen jag inte ville binda upp mig på något...Jag visste att det skulle bli mycket dyrare. Lite aldrig på en försäljare. Aldrig. Jag kommer aldrig mer göra det.

Imorgon ska jag ringa till Telia. Och jag kommer inte vara glad.

//Sofie

Bilderna vart är ni??

Nu har jag försökt ladda upp bilder flera gånger men det går ju inte! Först provade jag hemma på min dator men det gick så segt! Efter 10 minuter var 1 stackars bild uppladdad. Är det fler som har blogspot som det är så för? Men mammas dator, den är snabb den. Tog med kameran och minnes kortet hit men när jag sätter in minneskortet så står det bara fel på kort?? Det fungerade ju hemma så det kan bara inte vara fel på kortet. Dte får det inte vara.

Tycker mycket om blogspot men när det kommer till uppladdnind av bilder så tar det alltid sån TID! I alla fall för mig.

Se om det dyker upp några bilder här sen. Orkar inte trixa mer med det nu.

//Sofie

En hel mysig dag

Igår hade vi ett fullspäckat program. Hann med massa på morgonen/förmiddagen. Både städa, tvätta, duscha, elda i pannan, förbereda lunch innan klockan var tio. Sen satte jag alla barnen i bilen och åkte in till stan och gick långpromenad med hunden. Därefter blev det en (svettig) tur in på Willys för att handla förnödenheter:) Hann också in på Expert och hämta min kamera som nu är fixad! Jippie!

Sen hade vi en jättetrevlig eftermiddag tillsammans med Tina, Emelie och Micaela. Ja och så deras små pojkar såklart:) Hann sitta i flera timmar och bara prata. Sånt är riktigt skönt ibland:) Bjöd förövrigt på en helt misslyckad blåbärspaj. Hur jag kunde misslyckas med den är ju en gåta men det gjorde jag haha. Ja jisses...

På kvällen var vi och firade Pontus fina mormor som fyllde hela 80 års. Hade det jättetrevligt med kalas för bara oss närmaste. Barnen hade hur mycket energi som helst och sprang omkring i lokalen som tokar haha. Däremot ville de inte sova när vi kom hem sent på kvällen.. men tillslut gav deras blå ögon upp också:)

Nu ska jag umgås med min dotter som är irriterad för hon fastnar i möbler när hon kör omkring med sin gåvagn.

//Sofie

25 maj 2011

Massa att skriva om

Men orken finns inte hos mig ikväll. Är helt slutkörd. Får återkomma imorgon. God Natt.



Elvis- Glada hudikgänget

Igår var jag, mamma, Annika och Carro i Linköping och kikade på Elvis med glada hudikgänget. Först var vi och åt på Hamlet, jättegod mat, och sen gick vi till konsert och kongress där föreställningen hölls. Den var riktigt bra! De är ju för goá allihopa. Bosse är min favorit:) Det kan jag verkligne rekommendera alla att gå och kika på. De är ju ute på Sverige turné nu så vem vet kanske kommer de till en stad nära dig??:)

Idag blir det fullt upp här hemma. Vet faktiskt inte hur jag ska hinna med allt. Vi skulle ha lekdejt med barnen i leparken idag (Tina, Emelie, Micaela och jag med barn) men då vädret är som det är ska vi ses här hemma. Ska bli jättekul! Men jag har en massa att hinna med innan klockan slår ett och alla kommer..

-Hinna städa av det värsta
-Hinna gå hundpromenad
-Hinna handla
-Hinna laga lunch till barnen

Låter kanske inte så mycket men med två barn vet man aldrig hur det kan gå. Oftast inte som man planerat haha. Men det ska bli kul i alla fall.

Ikväll ska vi och firar Pontus mormor som fyller 80 år idag! Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra Hurra för henne:) Så när Pontus kommer hem från jobbet är det inte mycket tid innan vi ska iväg dit. Denna dagen kommer gå fort den också har jag en känsla av:)

//Sofie



24 maj 2011

Vad det blåser!!

Vi var och gick innan Hugo skulle hämtas på dagis, och shit vad det blåste! Snacka om motvind.. Glad att jag bara hade Leah med mig och inte drog på syskonvagnen.

Leah ligger där uppe och sover (hoppas jag, annars håller hon på med något sattyg för hon är tyst..:) Hugo la sig just i soffan och kollade på Chuggington. Vad jag göra? Usch har massa att ta tag i men orken finns inte hos mig idag. Borde gå ut och måla klart taket till badrummet, borde städa, borde ta tag i tvätten, borde börja måla Hugos skåp, borde träna lite här hemma, borde laga mat, borde ta fram kläder jag ska ha på mig i kväll, borde klippa gräset, borde köra med trimmern, borde duscha, borde borde.. Orkar inte.

Har faktiskt ont i rumpan idag. Undra om det är styrketräningen från igår eller om det är skorna. Skönt är det i alla fall:)

Får se vad jag väljer att göra på min borde lista. Snart är det fullfart på barnen igen och då är det massa annat som ska göras och tänkas på:)

//Sofie

Promenaddags

Vilken skön morgon! Hugo vaknade och följde med Pontus när han skulle skjutsa honom till dagis utan några problem. Och Leah hon sov och sov och sov. När vi traskade ner för att äta frukost var klockan halvtio!! Oh my.. I och för sig hade vi busat en del och så men hon sov säkert till klockan var straxt innan nio. Det gjorde jag också:) Annars när Leah får sina "långa-sova-ryck" brukar jag gå upp i lugn och ro och äta frukost och greja innan hon vaknar. Men idag var jag trött:)

Vi ska ut och gå här alldeles straxt. Vart ingen promenad för min del igår. Illa. Men jag tränade så det får väl vara lite godkänt i alla fall.

Nu ropar min lilla tjeja på mig. Bäst jag ser vad hon har för sig inne på brorsans rum:)

//Sofie


23 maj 2011

Bränd falukorv

Skulle laga till lite enkel lunch så här mitt på dan och lyckades glömma bort de stackars falukorv bitarna på spisen..Hmm jaja barnen åt dem ändå. Hugo sa att han åt kol. Mumma kardemumma.

Annars har vi varit på Klapp och Klang. Jättetrevligt med många trevliga mammor och barn att sitta och prata med. Hoppas man kommer träffa dem även efter Klapp och Klang nu. vi får väl se:)

Annars är jag i STORA röjar tagen. Går rätt bra. Hade gått ännu bättre om mina barn varit mer samarbetsvilliga. Började redan igår och rensa och greja. Är så trött på att det är överfullt i alla våra (få) garderober och förråd. Har planer på att stå och sälja av en del av grejerna och resten åker till tippen. Allt vi vill spara har vi lagt ner fint i kartonger nere i källaren. Vi har så himla lite förvaringsutrymme så det är bara jobbigt att ha en massa gamla tavlor, prydnads saker, lampor med mera stående som jag ändå vet att vi ändå aldrig kommer sätta upp igen. Bättre att spara minnessaker och sånt man verkligen vill ha kvar.

Åter till röran. Köket ser ute som en kaos efter lunchen och sen allt annat som ska sorteras och gallras....

//Sofie

Sista Klapp och Klang

Och idag är det dags för sista Klapp och Klang. Allting tar slut nu... Och i höst kommer båda barnen gå på dagis så då tycker jag inte man ska ha en massa mer saker inplanerad för dem, det räcker med dagis. Ja och så små saker som vi hittar på efter hand så klart. Men jag tror inte så små barn behöver ha värst späckade schemat varje vecka. Bättre och ta det som det kommer lite:)

Hugo var visst ledig från dagis idag. Eller ja dagis hade stängt. Det hade vi glömt bort. Det gör vi alltid de gånger som de håller stängt. Och ändå skriver jag upp det i kalendern så fort jag får reda på alla datum som gäller på dagis men det går inte in..För vare sig Pontus eller mig. Men men Hugo får följa med Leah och mig. Det går ju bra det med:)

Igår var vi ute hos Pontus föräldrar. Han hade rodd bland annat. Nehe mina barn vill inte att deras mamma ska sitta vid datorn nu.

//Sofie

22 maj 2011

Sista babysimmet

Nu på förmiddagen ska vi iväg och bada med Leah. För sista gången. Vi kommer inte fortsätta efter sommaren då får det bli på eget bedrift. Så för oss blir det verkligen sista babysimmet idag... Blir så mycket sen ändå när hon börjat på dagis och allt. Då behöver man inte ha allt för mycket annat inplanerat tycker jag.

Gårdagen så var vi som sagt i Vadstena och kikade på balen. De var så fina allihopa! Jag vill också gå på bal igen!

Vi skulle ha grillat tillsammans med Cissi och Martin men deras barn vaknade upp med feber igår så det blev inget. Hoppas vi kan få till en annan dag snart i stället. Vi grillade hamburgare hemma hos mamma och pappa istället efter att vi kommit tillbaka från balen. trevligt det också:)

Nu ska jag göra mig och barnen i ordning och sen bär det av till simhallen.

//Sofie

21 maj 2011

Massa gamla bilder som jag hittade på mammas dator och inte kunde låta bli att lägga ut på bloggen

Mohaha Maria och Jenny för en herrans massa år sen 2005 närmare bestämt..
Jag och Jenny i Prag våren - 06 om jag inte minns fel. Mycket trevlig resa. Resan där efter drog vi till London:) Och därifrån har jag inga bilder. Digitalkameran var trasig så jag fick ha med mig en gammal hederlig kamera med filmrulle i. Jag tog inte många kort den resan. Jag höll ju på att skämmas ihjäl att ta kort med den gamla kameran mitt bland alla turist japaner som hade den absolut senaste tekniken. Oj lång bild text. En liten ( ) bara. Nathalie och jag på någon fest innan studenten 2007


BebisHugo och Erik tar sig en tuplur ihop

Jag och Jennie var på kolmården ihop (2005) haha den roligaste kommentarer var när Jennie såg en pingvin för första gången i sitt liv: Är de inte större?? Jag trodde typ de var som en människa i storlek:)

Så söta vi var (är)

Lilla jag för en sisådär 6 år sen

Och här har vi Anette som vi uppvaktar på 50 årsdagen (här ska jag vara snäll och inte skriva hur många år sen det var hihi)

Så små! Erik och Johan på gemensam husvagnsemester 2005

Pontus precis när vi blivit tillsammans så 2006 någon gång där:)

Haha Jackie (då kallad Zackie) och Maria. De kommer döda mig för den bilden..:)

Taget årsskiftet 05/06. Så såg jag ut då. Helt normal.

Hannah och Natahlie i Stockholm år..Hmm ja gymnasiet var det i alla fall:)

Jennie. Också runt års skiftet 05/06. Helt normal hon också.

Ohh my god! Så söt jag var!!!

För att inte tala om denna pralin:) 2004 var året..


Så himla kul att kolla igenom gamla bilder. Eller hur? Detta inlägg är väl mest till de nära och kära som läser bloggen min. Eller ja ni är väl kanske de enda som gör det också:) Så varsågod säger jag till er. Vacker bildregn eller hur? Nu ska jag nog leka med mina barn och inte sitta här och vara tråkig...


//Sofie























Löparna

Mohaha hittade denna bilden på mammas dator. Sandra och jag på tjejlidingö (september förra året) innan starten. Så coola vi är! Eller inte...


//Sofie

Bildregn från Eriks bal 2011

Hugo, Leah och Elin vid vattnet innan spektaklet drog igång
Erik och gänget åkte limo. Lite tråkigt kan jag tycka som föredrar nercabat för då ser man alla fina baldeltagare:)

Här kommer Erik och Sofia

Så fina så fina (inga namn nämnda så det inte blir några fel här *host*)

Hugo busar med morbror

Leah var lite skeptisk till och vara med på bild men okej då...

Mamma med sin lille son

En till bild på Erik och Leah kom visst med. Snygga så:)

Pappa, Leah och jag. Det blåste en del vid Vättern ja det gjorde det.


//Sofie