02 augusti 2009

Då så

Nu är jag tillbka här igen:) Sitter hemma hos mamma och pappa och skriver. Hade ju med datorn ut på sjön men det har inte blivit mycket tid att sitta framför datorn där, full rull har det varit. Det var avslutning igår i Malexander och det blev en tävling vi nog aldrig kommer glömma. Det var flaggtävling vilket är den roligaste tävlingen att kolla på. Vädret var kanoners så det var mycket folk vilket var jätteskoj.
Damerna började ro och efter andra vändan så signalerade Asbys damer att det hänt något och då visade det sig att en i deras lag kolapsat på båten. Usch rikigt otäckt var det. Hon låg helt avsvimmade och de fick ingen kontakt med henne. Som tur var fanns både sjukvårdare och läkare på plats. En roddare i Malexanders lag var överläkare så han sköte kontakten med sjukhuset etc. Som tur är fick de klarhet i vad det var och hon kommer att opereras idag inne i Linköping.

Damernas tävling avbröts men efter ett tag så rodde herrarna iallafall och det gick inget bra för Asbys herrar heller. Först gick en åra av och sen när det byt ut den trasiga så gick rodret av! Herregud men de valde att köra på ändå så Pontus (som är styrman) fick istället för att styra själv stå och skrika på sina lagkamrater hur de skulle svänga när de rodde. Haha jag tyckte de var jätteduktiga som lyckades ta sig i mål utan sitt roder, de flesta hade nog gett upp i en sådan situation men inte Asby:) Händelse rikt alltså..Har bilder i kameran men de kan jag inte lägga upp här utan det får bli när jag är hemma sedan istället.

//Sofie

Inga kommentarer: