15 juni 2013

En ledig lördag

Så skönt att vara ledig denna helgen känner jag. Inget speciellt inplanerat heller. Eller jo det finns massa att pyssla med här hemma men inget superduperakut som MÅSTE bli fixat i helgen just. Det känns skönt:)

Igår var det jobb hela dagen. Jobbpasset avslutades med lite gott å äta tillsammans alla då de första som går på semester går nu. På kvällen så var Pontus lite impulsiv (för ovanlighetens skull:) och hade fixat så mamma å pappa kom förbi och passade barnen en stund på kvällen så vi kunde gå ut å äta. Pontus fick ett presentkort på en restaurang när han fyllde som skulle användas:)

Väl på plats så träffade vi på Malin och Erik som också var där och åt. Roligt då det inte var igår som vi såg. Märker ni det att jag ofta skriver så när jag träffar vänner? "Det var inte igår" sorgligt egentligen men tyvärr sant...

Satte oss med dem och åt å drack och hade en mycket trevlig kväll. De skulle dra vidare till ett annat ställe sen och vi hade gärna hängt på men vi hade inte riktigt planerat det med barnvakterna så vi åkte hem istället:)

Nu på morgonen var jag på gymmet en runda. Så lugnt och skönt! Man ska åka dit på helgerna, helst så tidigt som möjligt då är det perfekt att träna.

Eventuellt ska vi och kika på Erik när han spelar fotboll idag. Mot Åtvidabergs FF,det blir säkert en spännande match:)

//Sofie


Inga kommentarer: