22 april 2014

Det var ju en himla tur jag struntade i den där löprundan

Vi har nämligen inget varmvatten hemma. Inte ens en liten gnutta. Det är lurigt nu när det är varmt ute för då behöver vi inte elda för någon värme så det glöms varmvattnet bort. Eller vi gjorde det nu. Ska elda upp den veden vi har nu innan vi slår på elpatronen för säsongen. Då kan man vara mer säker på att det alltid finns varmvatten här i huset:-)

Skrev visst inget här igår men hade inte så mycket att uppdatera om. Jobbade och dessutom jobbade jag delad tur så hela dagen ägnades åt jobb kändes det som.

Idag var vi lediga jag och barnen. Hade hoppats på en sovmorgon efter att ha haft tidiga morgnar hela påskhelgen men nepp det kunde jag glömma. Men men tempot var ju inte allt för högt här hemma på morgonen så det var rätt skönt ändå. Var förbi Emma en sväng och gosade lite med Wilma på förmiddagen. Skulle lämna en grej där och så blev det även lite prat. Tänka sig:-)

Sen därefter begav barnen och jag oss iväg och besökte Cissi med barn. Blev en heldag där med lek och stoj. Även pannkakslunch och massa sol! Satt ute hela tiden och hade det skönt. Perfekt då barnen var helt sluta efter att ha varit ute hela dagen och lekt.

Kvällen skulle ha ägnats åt en löprunda som sagt men är glad att jag upptäckte det där med varmvattnet innan. Det är så hemskt att behöva duscha i iskallt vatten! Även om det bara är att skölja av sig i det så är det hemskt. Så istället har Pontus och jag suttit och tagit tag i bröllopsplaneringen. Den tar aldrig slut. Inatt vaknade i panik och kom på att det ju inte är lång tid kvar och allt som ska hinnas göras innan. Sen kunde inte jag somna om. Men nu känns det som vi har lite mer koll på läget. För tillfället i alla fall:-)

//Sofie




Inga kommentarer: