13 maj 2014

Mysig tisdag

Barnen och jag har haft en så mysig dag idag. Först sov de skapligt länge och vi åt frukost tillsammans. Sen gjorde vi oss i ordning för barnen skulle få springa förskoleloppet så de åkte en sväng till dagis på förmiddagen. De var så nöjda efteråt. Fått medalj och allt. Leah var jättestolt över sin prestation för hon hade ju faktiskt inte hunnit träna något innan:-)

Jag tog ett pass på gymmet under tiden. Blev backintervaller för att sen köra styrka. Tungt och segt men jag tog mig igenom det. Nu är det bara att fortsätta köra på!

Efter det så åkte vi och åt lunch på stan. Barnen valde pizza så Leah fick en egen barnpizza som hon tryckte i sig helt själv (jädrar vad hon kan äta den ungen) och Hugo och jag delade på en. Blev så irriterad på stället vi var och åt på bara. Bland annat såg jag på kvittot efteråt att de tagit betalt för att dela pizzan åt mig och Hugo, 20 kr! Sniket...

Sen när vi kom hem var vi alla frusna (spöregnat hela dagen typ) så vi bunkrade upp med kuddar och filtar i soffan och kollade på "Emil i Lönneberga". Jag somnade dock efter en stund:-)

Jag åkte iväg och jobbade när Pontus kom hem och Pontus tog med sig barnen på säsongens första fotbollsträning. Fotbollsskolan har dragit igång igen och det har de sett fram emot. Dock hade Hugo tjurat ihop väl på plats så han hade inte varit med så mycket men men...

Jag ska fortsätta kolla på hockeyn nu. Fan Norge leder ju. Det här går inte för sig! Pontus har ju lagat god mat till oss nu med som vi ska äta. Egen gjord beasås (skulle kunna äta bara den, så jädra god!) med grillad ryggbiff och färskpotatis. Lyxigt värre så här en tisdagskväll:-)

//Sofie

Inga kommentarer: