12 juli 2014

På hemmaplan igen

Vi åkte hem sent igår kväll och därför hem rätt sent igår. Perfekt för barnen sov hela vägen! Till skillnad från ditresan då Leah tjatade hål i våra huvuden. 

Vädret blev så fint så fint sen igår igen. Det badades ännu mer (barnen har typ bott i vattnet de senaste dagarna) och grillades ännu en gång. Fick sightseeing i området både på land och via båt. Riktigt skoj att se alla fina hus. Fick även lite koll på var några kändisar hade sina hus. Kändisnörd som jag är tyckte jag att de var kul:-)

Sarah och jag var på en loppis också och fyndade lite. Mest spel och pussel till barnen. Sånt finns att fynda (kompletta) för ingenting på loppisar! Kul för då kan man köpa och variera en del och sen när barnen vuxit från dem så är det ju bara att lämna in dem till nån loppis på nytt igen. Smart grej det där:-)

Vi var även och lekte i en jätterolig lekpark. De hade som en hinderbana man skulle ta sig igenom. Klart även vi föräldrar var tvungna att prova också. Sen tyckte barnen vi skulle leka "labyrint" (tvprogrammet) och jag blev utslajmad så jag fick inte vara med så länge. Men kul var det så länge det varade:-)


Vi har haft några riktigt trevliga dagar i Österskär och tackar Britten och Kurt så mycket för att vi fick låna deras stuga och bo där. Ett tack till Sarah och Krille med som bjld upp oss:-) Perfekt ställe och spendera de sista dagarna av semestern på!

//Sofie

Inga kommentarer: