01 september 2019

Examens firande

Lördagen igår började med att vi åkte ut och åt födelsedagsfrukost hos svärföräldrarna för att fira svärfar som fyllde år.

En riktigt gófrukost blev det! Så gott att det var rätt segt när jag sen skulle åka och träna.


Men det gick bra ändå! Svetten rann och musklerna fick jobba sig trötta. 

Sen var det bara hem och hoppa in i duschen och svida om till något lite festligare. Fast innan vi åkte till det så var vi och lämnade av Hugo på tågstationen. Han skulle nämligen få hoppa in och spela fotbollsmatch med 07:orna så han tog tåget till morfar som var snäll och hängde med honom på det.


En gul favorit letade sig fram från garderoben lördagen till ära. Vi var nämligen bjudna för att fira Annie som tagit sin civilingenjörs examen! Hur grym är hon inte! Tycker nyss hon tog studenten, men det har gått hela fem år sedan dess och nu har hon klarat av alla dessa år på universitetet.


Jättetrevlig eftermiddag med supergod mat och tårta. Kul att få träffa släkten med och alla barn. Blir ju inte så ofta annars tyvärr!


Barnen roade sig bland annat med att mata en hel drös med änder som höll till utanför lokalen. Jag är ingen jättefantast av fåglar kan jag ju erkänna...

Det var en väldigt varm dag! Vi var helt genomsvetta när vi kom hem så vi passade på att dra och ta ett kvällsbad när vi kom hem.


Leah kan det här med att klä sig med till för att åka och ta sig ett dopp i sjön:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: