09 februari 2009

Ny dag och ny vecka återigen

Gårdagen blev en mycket effektiv dag:) Vi åkte in till B-holm tidigt på morgonen och lämnade av våra kära pojkar som skulle få vara hemma hos mina föräldrar undertiden som vi skulle shoppa loss på renoveringsprylar (hade ju varit mycket roligare om det varit inredningsprylar men det kommer det med:P) .. Vi fick även låna deras V70 in till stan, vi hade ALDRIG fått plats med alla grejer i våran lilla renault. Rusta, IKEA, Jula, och Biltema hann vi med och glömde faktiskt inte så mycket av allt som vi skulle inhandla. Vi hade nämligen glömt våran fina lilla lista som vi suttit och skrivit, såklart. Efter stress inne i Linköping bland allt folk så åkte vi hem hit och ut till huset. När vi kom dit så var det fullt med folk där haha. Pontus kusin Robin var där och hjälpte till med elen som ska dras i köket. Robins mamma Kinna som bor inte så långt ifrån var också och kollade på huset. Krille och Gunnar var snälla de också och grejade med diverse saker som behövs göras (läs allt). Så snälla alla är!! Vi uppskattar verkligen all hjälp vi får av alla! Robin står dock lite i skuld till Pontus efter att han ägnade hela förra våren åt att hjälpa honom med hans båt.:) Men fin blev hon lilla Gunsan:-)

Mamma kom sen in med våran bil och pojkarna så vi kunde byta bil och lämna tillbaka våra killarna hihi. Mamma hade också hittat en "Lära- gå-stol" till Hugo, jättefin! Och han verkligen ÄLSKAR den! Han har suttit i den hela morgonen nu och studdsat upp och ner och skrattat, gullunge! Ska lägga upp lite bilder också så ni får något skoj att titta på och inte bara läsa här:-)

//Sofie

Hugo sitter och skrattar och åker omkring i sin fina gåstol

2 kommentarer:

Anonym sa...

Låter skoj att storhandla massa till huset! Oliwer har oxå en gåstol, den åker han runt i=) Han älskar oxå den!!=) Idag blir det vägning och mätning på bvc. Ha en bra dag!!=)

Anonym sa...

Haha ser ut som han hoppar fram i den, ser ju kul ut:)