26 november 2009

Jag fattar nada

De är så himla dåliga på att lägga upp våra scheman på skolans hemsida! Nu har jag mailat till min lärare men fick ett svar som jag inte förstådd ett skvatt av... Jaja får se om jag löser det hela, lite segt med tanke på att dagis vill få in sina tider också.

Denna dagen började redan tjugo över fyra i morse, jag är rätt så trött nu! Pontus åkte tidigt och kommer väl hem imorgonkväll någon gång. Då ska de förhoppningsvis lyckas göra klart det sista nere i källaren med värmen. Känner mig stressad förtillfället. Jag känner mig stressad över allt som jag vill göra och få gjort men tiden vill inte det samma.. Ständigt trött är jag också efter långa jobbdagar, bebis i magen, skolarbeten som ska in, Hugo som ska ses efter och pysslas om, hund som behöver sin del av kakan, katterna och för att inte tala om vårat hus som också vill få mycket gjort. Både städning, adventspyntning, renovering etc.

Pontus har mycket han också att göra på jobbet, bra det för det ger ju extra pengar men det har sina nackdelar det också. Nae usch vilket gnälligt inlägg!

Hugos snälla farmor var här en sväng ikväll och höll sitt barnbarn sällskap så jag kunde fixa med lite annat undertiden. Hugo har varit sååå trött ikväll. Lyckades inte hålla honom vaken till sju som är våran "tid". Men men när han är så trött så är det inte roligt att försöka hålla honom vaken heller. Hoppas bara han vill sova liite längre i morgon än vad han gjort de senaste dagarna.

Nu ska jag kolla in lite på TV och sen gå och lägga mig. Orkar inte mer idag. Punkt slut.

//Sofie

Inga kommentarer: