30 november 2009

Lugnt och skönt!

Idag så råder lugnet i Ljungsäter. Jag har inte ens ångest över att jag inte gjort något speciellt. Hugo lämnades på dagis vid halv nio, ska hämta honom efter lunch sen. Plockat lite med all tvätt som blev efter att vi storstädade i helgen. Borde stryka gardiner och liknande men det tar jag senare, när jag känner för det:) Poker ska få sig en promenad också idag är det tänkt, en lång sväng. Jag behöver det lika mycket som honom kan jag ju säga. Måste ta tag i mitt liv och börja gå till gymmet igen. Inte träna en massa kanske men så länge det känns bra så ska man ju hålla igång säger de ju på MVC.

Igårkväll så hade vi det lite myspys här hemma. Efter en sväng nere på julskyltningen bland allt folk så åkte vi hem. Pontus och Gunnar gick en promenad med Poker och jag och Hugo busade runt här hemma. Sen ville inte Hugo sova fast klockan var rätt mycket för hans del. Gjorde ju i och för sig inget för han var på "bra trötthumör" och inte på det gnälliga haha. Tände första ljuset i adventsljusstaken och myste framför TV:n och ännu en Johan Falk film. När vi var på julskyltningen så handlade jag lussebullar inne på ett bageri då jag inte hunnit med att baka några egna. De var nog de dyraste bullarna jag köpt! Räknade ut att de kostade 16 kronor styck... Men goda var de och det var ju bra till det priset:)

Nu ska jag puta ner min fina katter från sängen så jag kan bädda den. Förövrig har Robbie hittat en annan favorit plats att sova på. I tvättmaskinen! Om jag har glömt stänga luckan efter att ha använt maskinen så smyger han in i den och lägger sig, skönt och sova på det där hårda underlaget... Lustiga katt. Så nu har jag värsta nojan för det så varje gång jag ska tvätta kollar jag hundra gånger in i maskinen så att det inte ligger en liten kissekatt där inne och sover:)

Bädda var det ja.

//Sofie

Inga kommentarer: