04 juni 2014

Den långa väntan är över

Tills sist så kom hon! Maria och Daniels lilla dotter, Stort Grattis till er! Som vi alla väntat:-)

Här är det annars fullt upp med förberedelserna inför fredagen och bröllopet. Jag jobbade igår, kväll inte dag som jag först trodde, och den här lediga dagen har gått i ett. Varit och fått nyckeln till lokalen så vi har varit och kollat till den och gjort lite förberedelser där. Sen var vi och tränade i kyrkan. Hugo var djupt imponerad av kyrkan, värsta slottet enligt honom. Nej våra barn har inte varit och besökt kyrkor så där överdrivet ofta:-)

Pontus är i källaren och knåpar ihop en tårtställning. Kommer bli jättebra! Duktig karl jag har. Själv satt jag och skrev vigselprogram till kyrkan förut idag och det var knepigt. Blev fel rätt många gånger innan det till sist blev rätt och det var inte min förtjänst att det blev rätt. Det var Pontus. Så återigen får jag väl säga att vilken duktig karl jag har!

Alkoholen är även den hämtad och levererad dit den ska vara. Känns så skönt att kunna bocka av så mycket som möjligt nu så vi slipper känna oss stressade ju närmare

Måste även tipsa om billiga och bra dukar om ni ska ha fest. Vi använde oss av vita lakan (19.90 kr/st) och vit spets tyg (9.90 k/metern) från IKEA. Blev kanonbra att ha som dukar!

Vi är lediga alla imorgon också men har fullt program då med. Ska blanda annat fixa mina naglar, hämta Pontus kläder, hämta från bageriet, dekorera lokalen och köpa lite annat plock till bröllopet... Pontus ska även hämta ut sitt pass.

Vi har ju fått order om att vi ska ha giltiga pass tills nästa helg. Mer vet vi inte men det är ju bra om Pontus har sitt pass i sin ägo tills dess. Här i stan har polisen bara öppet torsdagseftermiddagar också vilket inte gör det lättare för min glömske fästman att komma ihåg det.

Just det jag måste leta efter Pontus skor också som han tappat bort. Smidigt att tappa bort de enda snyggkor man äger lagom tills de ska användas. Suck... Nehepp bäst och ta tag och göra lite till här hemma innan sängen ropar.

//Sofie




Inga kommentarer: