01 juni 2014

Familjen Kaos på Sjön

Idag efter jag slutat jobbet så möte jag upp Pontus och barnen vid båten för att ta oss en liten premiärtur med den i det fin fina vädret.

Köpte varsin glass som vi fick slänga i oss innan vi hunnit lätta ankare då det var så varmt så de höll på att smälta bort för oss. När vi till sist efter mycket om och med kommer iväg så hinner vi kanske åka i en sisådär tio minuter innan motorn ger upp. Tvärstopp. Och nej vi har inte fått upp masten ännu så vi kunde segla in i land som Hugo så klokt på pekade.

Tillslut kom det en snäll motorbåt och tog oss på släp in till hamnen igen. Ja vad händer då där? Vi skulle glida in lite snyggt på vår plats så Pontus kastar över rodret till mig så jag ska styra och han hoppar fram. Jag är för sen med att svänga varpå vi brakar in i grannbåten. Leah tjuter för mamma styrt in i Bamses båt (båten hade en dekal med bamse) Pontus vansinnigt på allt och alla...ja tjena vilken mysig familjeutflykt det blev. Jag fick skriva en ursäktande lapp till grannbåten med vårt telefonnummer på så de kan höra av sig. Det blev inget stort märke på deras båt men rätt ska ju vara rätt.

Jag flyde hem med barnen så Pontus fick vara arg och mecka båtmotor i fred. Han lyckades laga den faktiskt så vem vet? Vi kanske ger oss på ett nytt försök att åka på sjön någon fin sommardag. Men för att inte riskera något mer så tar vi det efter bröllopet:-)

//Sofie

Inga kommentarer: