31 december 2017

Släktkalas

Igår så var vi på kalas och träffade Pontus familj och släkt. Nettan var det som höll i det hela och det var riktigt trevligt!

Barnen fick leka av sig med kusinerna och vi vuxna fick prata av oss med varandra:-)



Jag hittade den här klänningen längst in i garderoben. Köpte den på någon rea någon gång och jag hade helt glömt bort att den hängde där inne i garderoben. Men igår fick den komma fram och lufta sig:-)


Barnen körde en sånglek och kunde man svara rätt så fick man en sån här tjusig glittrig hatt. Även några av oss vuxna vågade anta utmaningen och fick också varsin vacker hat att ha på oss. Glittrigt ska det ju vara så här nära nyår.

Kom hem vid halv sju tiden på kvällen. Slängde ihop lite kvällsmat och sen var vi alla rätt trötta. Eller jag var det i alla fall. Tror jag somnade först av alla igår kväll här hemma. Barnen och Pontus började spela någon fotbollsturnering som jag inte var så jättesugen på att delta i.

Idag är det nyårsafton ju! Ska se om jag kan knåpa ihop någon form av årssammanfattning här i bloggen sen. Men nu ska vi åka iväg en sväng och umgås hela familjen! Bäst jag sätter fart så jag blir klar någon gång:-)

//Sofie


Inga kommentarer: