02 december 2017

Gårdagens fredag

Hade visst inte tid att kika in här något igår. Dagen var fullspäckad ändå. Efter jag sett till att barnen åkt iväg med skolbussen så gjorde jag mig klar för att åka in till Linköping och ett återbesök hos Memira. 

Besöket då? Jo, det gick bra. Ögonen såg så fina ut och allt har läkt så bra. Det hade blivit mycket bättre sen sist jag var för tre månader sedan. Optikern tyckte inte det var stor mening med att boka in en ny tid utan jag är nu mer färdigbehandlad. Det ni:-) Skulle det bli något får jag återkomma såklart, men det trodde hon inte för min del. Kändes nästan konstigt att gå därifrån och säga hejdå till alla. Jag har ju varit hos dem regelbundet i ett och ett halvt års tid. Träffat samma personer så många gånger och alla har hälsat så glatt på mig varje gång jag kommit dit. 


Jag tror ju att strulet med att mina ögon inte velat läka som de ska har hängt ihop med att jag varit så mycket sjuk i övrigt. Fick ju veta i somras att det är kronisk bihåleinflammation så det har säkert haft sin förklaring till att kroppen inte reagerat så bra efter alla de operationerna jag gjort i ögonen. 

Men men, nu ska det vara ett avslutat kapitel och jag kan få njuta av att slippa allt vad glasögon och linser heter! 

Elin och Minna vad med in till Linköping igår. Vi tog oss en liten shoppingtur efter besöket. Köpte bland annat en sittbänk till hallen, ljusslinga att ha i flaggstången, även en julklapp till Pontus och ett gosedjur till Minna som hon så gärna ville ha. Klart moster inte kan stå emot då:-)


Sprang in och ut i många affärer så jag var helt slut när jag kom hem sen. Däckade i sängen med en Ebbe bredvid mig som hoppat upp trots att han inte får. Var så trött så jag inte ens orkade säga till honom att gå ner. Men efter en powernap så kände jag mig piggare. 

Här hemma fortsätter renoveringskaoset. Usch, hela undervåningen (ja, även övervåningen) ser ut som ett bombnedslag. Skitigt är det överallt, men ingen idé att göra något åt det innan allt är klart. Längtar! 

Så igår kväll till middag blev det enklast möjliga, nämligen julbord! Barnen ville äta julmat så snäll mamma som jag är så fixade jag till det. Hemlagat? Knappast, men gott var det:-) 



Somnade väldigt gott sen igår kväll. Idag är det nya tag med både renovering, barnkalas, julmarknad och massa annat. Fullt upp som vanligt:-) 

//Sofie 

Inga kommentarer: