17 april 2018

Stressig dag

Fy, vad glad jag är att jag snart ska få krypa ner i sängen. Vilken jäkla dag, den har gått i ett. Pontus har varit iväg och jobbat längre bort den här veckan än vad han brukar vara och jobba. Det har resulterat i att han åkt hemifrån innan någon annan av oss gått upp och kommit hem ungefär när barnen ska lägga sig.

Fy, jag skulle aldrig klara av att ha det så här för jämnan. Se som idag. Jag visste inte när jag skulle sluta jobba ens då jag inte var inbokad på något jobb. Fick en bokning i morse att jag skulle sluta 16 vilket var skönt! Efter jobbet var det gasen i botten för att hämta barnen, hem och snabbt hämta Hugos grejer till innebandyn, skriva handlingslista och ta upp falukorven ur frysen, in med en omgång tvätt i maskin och sen var det till att  köra iväg Hugo till hans träning. Jag hann precis storhandla mat under tiden och var klar lagom när hans träning slutade.

Åkte hem och ställde mig för att fixa till middagen, tjata på Hugo att han skulle duscha, se till att barnen packade sina väskor till morgondagens idrott, hänga tvätten som var klar i tvättmaskin, tända i pannan och just det ja, plocka upp all jädra mat som jag handlat och släpat hem. 

Efter maten (åt middag klockan kvart i åtta) var det bums i säng med två jättetrötta barn. Pontus kom iallafall hem lagom så att han skulle hinna åka in till apoteket innan det stängde vid åtta och köpa allergimedicin till Leah. Leah har haft rinnande och röda ögon idag. Det började lite smått men har bara blivit värre och värre. När jag kom hem från innebandyn och det var hon riktigt dan i ögonen. Misstänker att hon reagerar på pollen. Ska testa den medicinen som de rekommenderade på apoteket annars blir det och ringa vårdcentralen.

Alltså dagen har gått så pass i ett att jag inte ens hunnit med att sätta mig ner för och hjälpa barnen med deras läxor.

Men jag har suttit och slagit in en massa presenter då det inte är vilken dag som helst imorgon utan det är ju Leahs åtta årsdag! Helt galet men imorgon fyller mitt minsta hjärta hela åtta år.

Pontus fick ikväll även äran att montera ihop soffbordet som vi köpt. Mitt fina teakbord har blivit utbytt mot ett svart soffbord från IKEA. Jag är inte alls nöjd, men efter vad som känts som en evighetsjakt på det perfekta soffbordet så gav jag upp och vi köpte ett på IKEA som jag egentligen tycker är sisådär. Men vi behövde verkligen ett då det andra soffbordet var alldeles för stort och det går ju inte vara helt utan soffbord märkte vi. Irriterande bara att inte hitta något i stil med det jag letar efter. Slår vad om att det kommer dyka upp ett perfekt soffbord nästa gång jag går in i en loppisbutik. Så är det alltid.

Kanske ska ta lite bilder och visa soffbordet och soffan. Tror aldrig jag visade hur det blev med vår nya lila soffa? Får fixa det vid ett senare tillfälle.

Nu ska jag sova förstår ni. Natti natti på er!

//Sofie 

1 kommentar:

Chang Hong Lee sa...

Welcome to DR Fady's Temple Where Imposibility is very possible.DR FadyTemple is known for its unique nature, honesty and integrity. Dësen Tempel ass eriwwer, 10 bis 15 Joer al a mir bleiwen déi selwecht Plaz. An ech hunn Frënn iwwerall op der Welt, déi dës Tempelen geseent hunn, Beweiser op Beweiser.Den Tempel ass 100% assuréiert Servicer sinn 100% assuréiert a wéi Beispiller exzellent:

(1) Léift Magie fir den Ex-Frënd 100% sécher ze verbannen.
(2) Zauber fir e Frënd unzezéien sinn 100% sécher.
(3) Ritualen vun Ruhm 100% sécher.
(4) Schéinheet Magie 100% sécher.
(5) Déi ultimativ Magie vun der Zerstéierung ass 100% sécher.
(6) Zauber fir finanziell Hëllef 100% sécher.
(7) Packagen fir Nuechten a schloflos Nuechten 100% sécher.
(8) Package fir Gebuert an Mo Hëtzt 100% sécher.
(9) Déi komplett Magie vum Spouse Bond ass 100% geséchert.
(10) D'Magie vun der Herrschaft ass 100% sécher.
(11) Magic fir Büro Promotioun 100% sécher.
(12) Zauber fir HIV 100% sécher.
(13) Package vu Kriibspatienten 100% geséchert
(14) Déi mächtegst Magie vum Schutz géint all Fluch oder béise Geescht ass 100% sécher.
(15) De Geescht vum Kommandant Kirikas ass 100% sécher.
(16) Déi demonesch Magie vun der Lotterie vu Gléckszuelen (déi mächtegst) ass 100% sécher.
(17) D'Magie vun der Loyalitéit ass 100% sécher.
(18) PREVENTION, De Ritual vu Präventioun a Reflexioun ass 100% sécher.
(19) Ewechhuele vu Blockaden 100% sécher.
(20) Liewen am längsten Liewen am meeschte, Mächteg Ritual mat samtomi (permanent). 100% sécher.
(21) UNLIMITED RITUAL ABONNEMENT Prognosen, Ritualen 100% sécher.
(22) E Ritual vu Kraaft a Gréisst 100% sécher.
(23) Mächteg Magie vun Trennung 100% sécher
(24) STERK SEXSEX / Besser Sexliewen / Gitt net opgeregt an Dir sidd ëmmer an der selwechter Routine 100% sécher.
DR Fady Servicer si ganz authentesch, Äert Gléck ass meng Prioritéit. D'Zeegnes war op Iech all gewaart. Wëllkomm zréck op DR Fady's Magic Temple
Dir kënnt him kontaktéieren Email: drfady720@gmail.com
Oder Dir kënnt him WhatsApp schécken @ +2349039422406.