01 maj 2019

Säger hej till Maj

Då var majmånad här. Det här är min favorit tid på året. När det börjar grönska och blomstra överallt och det är ljust och härligt ute, det är så himla underbart!

Pontus har slipat golv idag så det har känts som vi haft jordbävning här hemma. Hela huset har skakat och de har donat så dant att vi gått med hörselkoppor på oss allihopa. Fy fan vilket liv!


Jag har inte mått så bra idag så jag har försökt vila mitt i allt men det har gått sådär. På eftermiddagen fick vi nog jag och barnen och flydde hemmet och allt oväsen.

Åkte en sväng till Elin och Minna. Stannade och köpte med oss mat på Mc'Donalds vilket jag nästan ångrade. Det var jättelängesen jag åt på Mc'Donalds senast och de hade gjort om en massa. Vi fick vänta sjukt länge på våran mat och ändå blev det fel upptäckte vi sen. Men men, vi fick i oss mat allihopa och mätta blev vi.



Efter maten rastades barn och hund (Ebbe var också med) av utomhus. Det gungades och...


...stods i brygga.

Pontus håller nu på att polera golvet där nere. Snart, snart så är golvet klart! Kommer aldrig mer i hela mitt liv lägga fiskbensparkett. Alltså snyggare golv får man ju leta efter, men så mycket jobb! Känns som vi lagt ner lika många timmar på bara golvet som med övriga rummet. Men fint blir det och det är väl tur det:-)


Nu ska jag krypa ner i sängen. Kommer inte kunna jobba imorgon heller. Så trött som jag blev bara efter vår lilla utflykt. Blir ett samtal ner till vårdcentralen igen. Ringde till dem igår men de ringde aldrig tillbaka och när jag ringde till dem igen så meddelades det bara att det inga mer lediga tider fanns så jag skulle återkomma igen på torsdag om jag inte blivit bättre. Och det har jag ju inte blivit tyvärr...

//Sofie

Inga kommentarer: