30 april 2019

Valborgsfirande från sängen

Jag kände mig inte bra igår när jag jobbade, men jag körde på ändå. När jag kom hem körde jag också bara på. Var egentligen skitslut, men det är jag ju jämnt nu för tiden så för att få något gjort är det bara att göra ändå.

Jag var så trött på kvällen så jag visste inte vad jag hette. Svettades som en gris gjorde jag med och mycket riktigt så hade jag feber. Igen! När ska det här ta slut? Jag orkar på riktigt inte med att aldrig få vara/känna mig frisk. Det suger så enormt mycket energi så ni anar inte...

Natten till idag kunde jag knappt sova då jag svettades och frös om vartannat. Ena stunden slet jag upp balkongdörren för att i nästa stänga den och ligga med täcke och dubbla filtar på mig. Helt igentäppt med snor som trycker i bihålorna så det värker.

Idag har jag legat i sängen precis hela dagen. Jag somnade om när barnen åkte till skolan vid halv åtta och jag vaknade först vid klockan halv två igen! Gick upp och trodde jag skulle känna mig piggare. Duschade och tog på mig kläder. Sen var min energi slut och jag fick lägga mig i sängen igen. Där låg jag tills Pontus kom hem från jobbet.

Kände mig något piggare sen så jag tog mig iväg en sväng till Willys för att handla. Pontus monterade ihop våra nya utemöbler under tiden. Fick hem dem för ett tag sedan och nu blev de äntligen ihop monterade.

Grillade hamburgare som vi åt till middag och passa på att inviga de nya möblerna. Inte illa att kunna sitta ute valborg ändå. Även om det blev kallt väldigt snabbt sen.



Nu ska vi ha mys framför den senaste Sune filmen som barnen vill se. Den har ju fått väldigt bra recensioner men jag är ändå skeptisk... För mig finns det bara en Sune med familj och det är originalet från 90-talet. Peter Haber och Carina Lidblom är ju Sunes föräldrar, så är det bara. Men jag ska ge den här filmen en chans:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: