02 maj 2023

Valborg

 

Valborgsmässoafton startades med belgiska våfflor till frukost. Pontus köpte nyligen ett nytt smörgåsjärn, sånt man gör toast i. Och man kan även göra belgiska våfflor i det så vi premiär testade och gjorde det till frukost. 


Sen drog Hugo och jag iväg en sväng med mamma. Vi åkte till Sharpman en sväng. Målet var att hitta skor till Hugo som han är i stort behov av. Hittade en tröja och en väst till honom på rea men inga skor. 


Så då drog vi en sväng till Mantorp och Team Sportia för att se om det fanns några där. Men nej inte där heller. Det slutade med att vi åkte till Linköping och inne på Stadium så blev det jackpot!


Vi hann även äta en lunch på Chop Chop innan vi vände bilen hemåt igen. Det blev en längre utflykt än tänkt, men så skönt att hittat ett par skor till barnet! Vad som helst duger ju inte så det kan vara en utmaning att bara köpa skor ibland. 


När vi kom hem igen var det sen eftermiddag. Pontus körde på med renoveringen i Leahs rum. Jag hämtade Leah hos en kompis och var även och lämnade av Hugo hos sin kompis. 


Någon eld blev det inte för våran del men det var inget jag sörjde. Vet inte när jag var och såg en elda på valborg senast. Det var så kallt och rått ute! Men det hör väl Valborg till? Nej vi höll oss hemma i värmen. Åt grillade kycklingspett och hade en lugn kväll hemma. 



//Sofie 

Inga kommentarer: