25 december 2023

Dan före dan

Den här dagen blev en riktigt förberedande dag inför jul. Startade dagen med att skotta fram både huset och bilen. Så mycket snö! Och blåst hade det gjort med så det låg höga drivor. Jag hade tid för att göra naglarna på morgonen och hade fullt sjå med att komma iväg. Men jag lyckades ta mig dit i tid! 


Med fina naglar så fortsatte jag att göra ärenden på stan. Fy fasen så mycket folk! Och svårt att ta sig fram då det var sisådär med snöröjningen...


Lyckades med det jag skulle göra iallafall och när jag kom hem käkade vi lunch innan vi for iväg en sväng igen. Vi behövde låna en skrivare så vi åkte och hälsade på Pontus föräldrar en sväng och lånade deras skrivare. Aceie fick upp farten i farbror Ebbe och de busade för fullt ute i snön. 


Vi åkte även förbi och sa hej till Krille och barnen (Sarah var inte hemma). Vi har inte varit i deras nya hus sen de flyttade in. Så vi fck både lussefika och en husesyn. Lite prat blev det med innan vi drog oss hemåt. Behövde hem för att fortsätta med förberedelserna. 


Jag ställde mig i källaren för att slå in alla paket. Inte en enda var inslagen så det var verkligen på tiden. Ett par timmar senare var alla inslagna. De första finare än de sista. 


Sen blev det uppesittarkväll även för oss! Pontus invigde julklappen från jobbet. Planksteksplankor! Det har jag velat ha länge så tyckte det var en perfekt julklapp. Och sååå gott det blev, det gjorde han riktigt bra min man. 


Någon bingolotto blev det inte för vår del. Vi kollade på Ensam Hemma istället. Det blev en riktigt mysig uppesittarkväll så här dan före dan. 




//Sofie

Inga kommentarer: