28 december 2023

En extra ledig dag

Den här dagen var jag faktiskt ledig. Skönt med liiiite extra julledighet. 


Drog till gymmet och körde bland annat bänkpress. Kändes så gött då jag orkade 4 set med 15 rep med 50 kg. Rekord för att vara efter operationen av karpaltunneln. Bara det går åt rätt håll och då blir glad! Ett år kan det ju ta innan handen är återställd och det var ju i april så några månader kvar innan jag kan räkna med att vara tillbaka. Förhoppningsvis alltså. 


Åkte sen en sväng till mamma och pappa. De bjöd på lunch och vi bjöd på Pontus hemgjorda ostkaka till efterrätt. Jättegod, men mäktig! Kände mig spyfärdig efter att ha ätit. Ostkaka är gott med det är så jäkla maffigt asså. 


På hemvägen blev Ebbe och jag avsläppt så vi tog oss en promenad hem de sista kilometerna. 

Riktigt skönt promenadväder. Underbart att få SD solen två dagar på rad! När hände det senast? Augusti? 


Sen gjordes det inte många knop. Jag såg ikapp missade avsnitt av 90 day. Älskar skiten! Har inte sett på ett tag så oj oj vad jag hade att se. Nu ligger jag i fas igen. 



Morgondagen väntade jobb igen så jag förberedde lite smått inför det. Sen blev det sängen tidigt för min del då jag räkande med att hinna träna också på morgonen innan jobbet. Då blir det tidig sänggång för att få ihop timmarna. Men inte mig emot. Jag är ju ingen kvällsmänniska alls. Kan ibland längta efter att få gå och lägga mig. Typ dagens höjdpunkt. 



//Sofie 

Inga kommentarer: