02 januari 2024

Nyårsafton 2023

 

Nyårsafton och jag kände mig inte något bättre alls tyvärr. Som tur var hade vi inga storslagna planer för dagen/kvällen. Mamma och pappa skulle komma förbi på kvällen och äta med oss. Så jag gjorde inget annat än spenderade hela dagen i sängen för att försöka bli något piggare tills dess. 


Hostmedicinen jag fick utskriven var väl ungefär lika bra som den receptfria tyvärr. Man blir ju så jävla trött av att hosta! Och helt omöjligt att kunna sova och vila bort skiten för så fort jag lägger mig ner minsta lilla drar den igång.



Hoppade sen in i duschen och i en paljettklänning för att skapa lite nyårskänsla. 


Mamma och pappa kom förbi och vi åt trerättersmiddag som Pontus slitit med i köket i flera timmar. Förrätten blev en sååå god toast skagen! Älskar toast skagen, borde äta det oftare! 


Till huvudrätt blev det grillad kycklingfilée med två olika såser och en potatisrätt till. 


Hugo stod för efterrätten som blev kladdkaka med bär och grädde till. Jättegott allting! Som tur är har jag inte tappat smaken trots alla sjukdomssymtom. Det ska väl till en magsjuka för att jag skulle tappa aptiten. Mat är ju livet ändå. 


Tolvslaget, hur var det? Jag har ju haft bättre tolvslag. Somnade i soffan och vaknade på tolvslaget men inte av några fyrverkerier eller sånt. Vaknade av århundradets hostattack som gjorde att jag kissade på mig. Så värdigt. Så hopp in i duschen och sen på med pyjamas och därefter bäddade jag ner mig i sängen. Fick jag sova sen? Knappast. Hostade hela jävla natten.



//Sofie 

Inga kommentarer: