22 februari 2011

Veckans andra dag snart förbi..

Skrev ett inlägg förut hemma hos mamma och pappa men det har visst inte publicerats, konstigt?

Vår lille kisse går här hemma och är helt groggy efter sitt besök hos veterinären. Lille kissen.. Men han piggnar förhoppningsvis till snart sötnosen.

Höll på att skita sig riktigt det där med veterinärbesöket då Kajan passade på att smita ut när jag var nere i källaren och la på ved i pannan (vi har kattlucka där nere). Men som tur var kom han in igen fort så det löste sig smidigt för en gångs skull:)

Mellan veterinärbesök och dagishämtning hann jag med en promenad. Dock fick jag gå med syskonvagnen vilket inte är så smidigt med bara ettt barn i men det gick ju det med. Hade ju tänkt att jag skulle gå efter jag hämtat Hugo på dagis men då vi blev klara en timme innan vi skulle hämta på dagis så kunde vi ju lika gärna fördriva tiden med en promenad då.

Varit hos mamma och pappa med som sagt. Hugo hade så kul att han inte vill följa med hem. Han var så bestämd men till slut (efter lite protester) följde han med:)

Nu ska jag umgås i några minuter med min sambo innan han ska iväg och träna. Blir en helkväll själv med barnen. Hoppas de vill vara på bra humör. Jag orkar inte med en massa gnäll nu känner jag. Men de har båda sovit en stund på dan så jag hoppas de ska vara på bra humör nu:)

//Sofie

Inga kommentarer: