18 juli 2011

Så var snart denna dagen till enda...

Denna dagen har gått i ett. Därav inget blogginlägg förrän nu.. Jobbade 9-18 idag och sen när jag kom hem så fick vi besök av Emma, Per och lillHugo och de gick precis hem.

De ska vara snälla och se efter Kajan (katten flr er som inte vet) åt oss de här dagarna när Pontus och jag ska till Göteborg. Vet inte om jag skrivit om det innan men jag och Pontus ska åka iväg själva två nätter och bo på hotell. Ska bli så roligt! Jag hade ju tur att få lite dagar ledigt på rad (hade det ju även förra veckan då vi var i Stockholm, hela tre dagar ledighet i sträck det är lyx!). Barnen ska vara hos mina föräldrar när vi är borta.

Ska börja packa lite här hemma nu tänkte jag. Har lagt Leah men hon sover minsann inte. Tror hon är hög på socker efter chokladbollen hon fick smaka förut när vi fikade...Inte bra:) Men hon somnar nog snart. Hon brukar kunna låta lite innan de blå stängs igen för natten.

Pontus har annars varit och kollat på båt i Västerås idag. Han och hans pappa. Snälla svärmor var barnvakt då jag ju jobbade. Som tur är (ja det är ju en bit till Västerås) så verkar båten vara något att ha. Så snart kanske vi är båtägare igen. Vem vet?

//Sofie

Inga kommentarer: