30 november 2017

Ipren och så en Alvedon

Idag har varit en rätt bra dag. Vaknade och kände mig relativt pigg, det ni:-)

Gjorde en repris från tidigare i veckan och lämnade av barnen i skolan och tog därefter med mig Ebbe på promenad. Hade till och med ork i kroppen när jag kom hem. Började greja med en det ena och en det andra. Efter lunch kände jag att det tog ut sin rätt, att jag nog inte var så jättepigg som jag trodde.

Hade lovat Leah att göra lite adventsfint här hemma när hon kom hem från skolan så jag la mig och sov tills hon kom hem för att samla krafter. När Leah kom hem sen gjorde jag något jag aldrig brukar göra. Tog mig ett par värktabletter och efter tjugo minuter kände jag mig piggare än vad jag gjort på flera månader. Helt sjukt, kände inte av bihålorna något alls! Tröttheten var borta och jag kände mig energifylld. Typ som jag tagit knark eller något. Sån skillnad blev det!

Körde järnet med att adventspynta det som går här hemma. Alla fönstren har fått ljusstakar/stjärnor istället de vanliga lamporna, köksgardinerna är utbyta och så även kuddfodralen i sofforna. Känns lite mysigare mitt i röran.


Även borden fick bli lite julfina. Älskar den här duken!

Pontus han sliter på nere i hallen. Nu är målningen påbörjad. Hade tänkt hjälpt till, men Ebbe behövde rastas, det behövdes röjas i köket efter middagen, barnen nattas etc. Ja ni vet allt det där andra. Sen är jag rätt sliten efter dagen så ska gå och lägga mig. Imorgon väntas det besök hos Memira (igen!) för att se vad de säger om mitt öga den här gången. En evighets grej det här med min hälsa. Hoppas det blir bra någon gång:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: