14 januari 2018

Den diskreta knähunden

Sitter här vid datorn och skriver och känner mig frusen. Fan, fan, fan om det är på g att bryta ut något. Jag hoppas bara jag är frusen efter långpromenaden med Ebbe. Han och jag var ute och traskade i nästan en och en halv timme medan Hugo hade sin träning. Skönt ute, men så jäkla halt! Jag som redan har sån träningsvärk i benen kommer väl ha ännu värre imorgon efter den här promenaden där jag gick och spände mig mest hela tiden. 

På morgonen var jag och tränade på gymmet med men då fick benen vila. Haft en riktigt skön söndag. Pontus var och handlade färska frallor till frukost vilket var så gott! En bra start på dagen som lägger nivån för resten av dagen, visst är det så? Precis som att börjar det jävla redan innan man klivit ur sängen ja, då vet man hur den dagen kommer bli. 

Varit och hämtat lite saker jag köpt via facebookloppisen med idag. Dels en jättefin lampa att ha i fönstret och så även ett par längdskidor med pjäxor och stavar till Hugo. Sånt fynd båda två! Hugo och Leah har pratat om att de vill åka längdskidor igen. Leah växte ur sina skidor redan förra året så de sålde jag. Men nu kan hon ha Hugos gamla och så hittade jag dessa till Hugo för bara ett par hundralappar. Så nu kan vi åka längdskidor igen hela familjen:-) 

När vi kom hem från den kalla promenaden/innebandyträningen förut så hade världens bästa Pontus lagat världens bästa mat. Oxrullader med potatismos och rårörda lingon! Skulle kunna äta ihjäl mig på den maträtten. Kändes nästan som jag gjorde det förut med. Varför äta med måtta liksom? 


Barnen och jag såg på reprisen av Gladiatorerna i eftermiddags vilket inspirerade dem till att leka gladiatorerna själva här hemma. Med lite fantasi, en hockeyklubba, snören och handdukar och sånt så är man ju en gladiator själv. 


Vår hund tror för övrigt att han är liten och diskret. Rätt som det var när vi satt i soffan förut idag så vände jag mig om och där hade Ebbe ålat sig upp och satt sig bredvid. Han som aldrig får vara i soffor, sängar eller liknande annars har börjat små trotsa kring det. Allt för att få vara nära och vara med:-) 

 

Nu ska jag ta och greja med det sista innan jag ska göra som barnen och krypa ner i sängen. Imorgon väntar en lång arbetsdag, 7-16.30.... 

//Sofie 

Inga kommentarer: