30 maj 2018

Ett svalkande dopp

Igår hade Hugo fotbollsträning och Leah sin tennisträning. Jag lyckades klämma in ett eget träningspass också innan det blev en sen middag här hemma. Från det att vi kommer hem tills att vi går och lägger oss går det i ett här hemma den här veckan (eller det gör det väl de flesta veckor när jag tänker efter men det känns extra nu. Kanske har med värmen att göra det med:-)

Ikväll ska vi till Pontus moster Nettan. Hon ska bjuda på middag och fira mig lite i efterskott att jag fyllt 30 år. Ska bli mysigt!

Jag slutade tidigt idag men när jag kom hem var jag helt slut. La mig och sov en halvtimme på sängen. Vi har haft temperaturer på 30 grader idag. Värmen sliter på en det märks.

Efter tuppluren så blev det mathandling och sen åkte jag för att svalka av Leah i sjön. Hon har tjatat och tjatat så vi åkte så hon fick doppa sig iallafall. Hugo ville hellre hålla sig inne och vila från värmen. Jag mitt smarto la fram badkläder men åkte ifrån dem så för min del blev det inget bad. Hade varit skönt annars då jag håller på att svettas bort.



Till och med långklänning i tunt tyg är för varmt att ha en sån här dag. Måste hoppa ur den här och ta på mig något annat innan vi ska åka.

Vill egentligen inte klaga då jag älskar sol och värmen. Känns bara så overkligt att vi har fått det här vädret och så tidigt. Njuter verkligen för fullt för man vet ju aldrig när det kan vara över:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: