25 maj 2018

Hej hej bloggen min!

Yesterday gick så fort så jag hann inte kika in något här. Jobbade, hämtade hund, lämnade av hunden hemma, åkte och tränade, klippte gräset, lagade middag, åt middag och började städa huset som såg ut som ett mindre bombnedslag.

Somnade nog inte förrän runt 23-tiden och det är sent för att vara mig. Hade tänkt dragit och tränat tidigt i morse men sparar det till senare idag. Barnen åkte iväg med skolskjutsen och jag har fortsatt med min städning här hemma. Jag har även hunnit ringa två samtal som jag inte hunnit med innan i veckan. Ett till försäkringsbolaget och ett om att jag vill säga upp mitt abonnemang på ett ställe. Sen har jag betalat räkningar och egentligen borde jag fortsätta med min städning innan jag måste åka iväg, men kände för ett litet avbrott så jag kunde kika in här:-)

Morgonen här hemma började med att Kajan drog in en mus som sprang och gömde sig under hörnskåpet i vardagsrummet och vägrade komma fram. Förbannade katt vad jag är trött på honom. Förra veckan tog han in både en mus, fågel och orm.


Här är tre stycken som inte var rädda för att försöka få fram musen. Ebbe lyckades slå till musen med tassen och jag tror den dog då. Den ligger kvar där under men den har inte rört sig en millimeter så tror inte den lever. Pontus får ta tag i det där när han kommer hem sen. Jag avskyr sånt där.

Idag och i helgen vankas det superväder här! Det har ju varit fint väder innan med, men i helgen skulle det nog bli ännu varmare så vi ska passa på att åka på sjön i eftermiddag och vara ute till imorgon kväll. Leah har fotboll imorgon och dit kan vi åka med båten så det passar ju perfekt!

Men innan dess måste jag göra klart här hemma och sen åka in och handla mat, hämta ut paket, skicka iväg ett paket, gå förbi systembolaget och handla lite, lämna skräp till återvinningen och så måste jag komma ihåg att åka förbi frissan och köpa shampoo som är helt slut.

Se om jag uppdatera något från sjön annars blir det vid ett senare tillfälle när jag har tillgång till dator. I och med att det är lite knöligt att blogga från telefonen (får ingen app att fungera så får blogga från webbläsaren vilket är lite pilligt och krångligt) så kanske det får vänta tills jag är hemma vid datorn igen. Jag får se hur jag gör:-)

//Sofie 

1 kommentar:

Chang Hong Lee sa...

Welcome to DR Fady's Temple Where Imposibility is very possible.DR FadyTemple is known for its unique nature, honesty and integrity. Dësen Tempel ass eriwwer, 10 bis 15 Joer al a mir bleiwen déi selwecht Plaz. An ech hunn Frënn iwwerall op der Welt, déi dës Tempelen geseent hunn, Beweiser op Beweiser.Den Tempel ass 100% assuréiert Servicer sinn 100% assuréiert a wéi Beispiller exzellent:

(1) Léift Magie fir den Ex-Frënd 100% sécher ze verbannen.
(2) Zauber fir e Frënd unzezéien sinn 100% sécher.
(3) Ritualen vun Ruhm 100% sécher.
(4) Schéinheet Magie 100% sécher.
(5) Déi ultimativ Magie vun der Zerstéierung ass 100% sécher.
(6) Zauber fir finanziell Hëllef 100% sécher.
(7) Packagen fir Nuechten a schloflos Nuechten 100% sécher.
(8) Package fir Gebuert an Mo Hëtzt 100% sécher.
(9) Déi komplett Magie vum Spouse Bond ass 100% geséchert.
(10) D'Magie vun der Herrschaft ass 100% sécher.
(11) Magic fir Büro Promotioun 100% sécher.
(12) Zauber fir HIV 100% sécher.
(13) Package vu Kriibspatienten 100% geséchert
(14) Déi mächtegst Magie vum Schutz géint all Fluch oder béise Geescht ass 100% sécher.
(15) De Geescht vum Kommandant Kirikas ass 100% sécher.
(16) Déi demonesch Magie vun der Lotterie vu Gléckszuelen (déi mächtegst) ass 100% sécher.
(17) D'Magie vun der Loyalitéit ass 100% sécher.
(18) PREVENTION, De Ritual vu Präventioun a Reflexioun ass 100% sécher.
(19) Ewechhuele vu Blockaden 100% sécher.
(20) Liewen am längsten Liewen am meeschte, Mächteg Ritual mat samtomi (permanent). 100% sécher.
(21) UNLIMITED RITUAL ABONNEMENT Prognosen, Ritualen 100% sécher.
(22) E Ritual vu Kraaft a Gréisst 100% sécher.
(23) Mächteg Magie vun Trennung 100% sécher
(24) STERK SEXSEX / Besser Sexliewen / Gitt net opgeregt an Dir sidd ëmmer an der selwechter Routine 100% sécher.
DR Fady Servicer si ganz authentesch, Äert Gléck ass meng Prioritéit. D'Zeegnes war op Iech all gewaart. Wëllkomm zréck op DR Fady's Magic Temple
Dir kënnt him kontaktéieren Email: drfady720@gmail.com
Oder Dir kënnt him WhatsApp schécken @ +2349039422406.