08 november 2007

Oj oj oj

har visst inte varit så duktig på uppdatering av min blogg... men men nu blir det ändring på det:)

I helgen som varit var jag, Pontus, Sandra och Krille och kollade på "sikta mot stjärnorna" (det är en föreställning som ett dagcenter för förståndshandikappade har gjort) på fredagen. Det var i Tranås vid 19 tiden så vi fick stressa hem till östergötland då både jag och Pontus jobbade hela fredagen, men det var helt klart värt all stress så jäkla bra det var! Jag skrattade så att jag grät... helt kalrt värt att gå och se!! Putte och gänget var kanoners=)

På lördagen skulle vi på maskeradpataj hos Elin och Kamilla. Jag som varit ute i god tid och beställt en maskeraddräkt via nätet fick inget hemskickat till mig som de lovat..*morr*..så jag fick åka Östergötland runt under lördag förmiddag på jakt efter något bra att ha på mig, och som tur var hittade jag en häxhatt och en (mycket fin) svart peruk. Till det hade jag en svart tröja och en kort svart kjol samt ett par höga klackar till det, så snyggt;) Maria och jag gjorde oss snygga tillsammans innan vi drog oss iväg till partajet i bjursdalen.
Vi hade jätteskoj och det blev en hel del dricka, kanske lite för mycket men men kul hade vi!

Denna helg som kommer ska jag upp till dalarna och närmare bestämt Falun och till Jennie, så jag åker från Oskarshamn redan ikväll.. tar vägen via Boxholm och sen åker jag direkt tåg från Mjölby dagen efter, blir smidigast så:P annars tar det en hel dag att åka och det är inget vidare...
Får upptadera mig efter min tripp till Dalarna, tills dess får ni ha det så bra boys and girls!!!

Inga kommentarer: