30 november 2010

Sjukstuga..Igen!

Ahh orkar inte ens skriva hur trött jag är på alla dessa jävla sjukdomar..Tror budskapet kommer fram ändå:) Hugo spydde ner sängen för oss inatt. Kul. Och mitt i allt fick jag näsblodsattack som aldrig tog slut! Smidgt värre. Snacka om att vi var familjen kaos här hemma inatt. Pontus fick vara hemma då jag hade skrivningen idag. Bra uppladdning:) Får se hur det har gått. Känns verkligen som resultatet kan bli vad som..Hoppas verkligen på att jag slipper göra om bara! Orkar inte med det nu. Har att göra så det räcker och blir över. Knaprar vitpeppar också för att slippa bli sjuk jag med. Så förmodligen blir jag väl det bara för att jag anstränger mig för att inte bli det. Positiv jag är va?

Efter skolan sprang jag stan runt för att hitta nya handtag till byrån. Fick en ny byrå att ha i hallen av mamma då vår förra gick sönder. Dock vill jag helst måla den (får se om Pontus går med på det..) och sen saknades det handtag på en låda så det är bara att köpa nya till alla lådorna. Men det var helt omöjligt att få tag på vanliga enkla handtag ju! Får åka till IKEA, där har de allt:) Jag vill inte ha för mycket krussiduller (stavning?) (Finns det ens ett ord som heter krussiduller?) (Många parateser..hoho) på handtagen.

Nu ska jag jaga min dotter som har krypmarathon kring skrivbordet..Hon verkar ha siktet inställt på min fina gamla brevvåg! Å nej, måste räddas!

//Sofie

1 kommentar:

Anonym sa...

pröva med tradera där finns det massor med handtag till billigt pris/mamma