14 augusti 2013

Dags för ett blogginlägg kanske?

Satte precis ner röva i soffan. Barnen har somnat och Pontus är på fotbollsträning. Lugnt och Skönt här hemma med andra ord:) Har jobbat hela dagen och bland annat hunnit med promenad med Poker sen jag kom hem. Japp så är det.

Är även lite långledig nu. Ledig torsdag-söndag. Men imorgon ska vi ha personalmöte/personalfest så hela eftermiddagen och kvällen är uppbokad för det. På fredag ska Hugo få fira sin födelsedag tillsammans med kompisen Theo på busfabriken, på lördag är det den årliga kräftskivan och söndagen blir väl att återhämta sig efter kräftskivan hoho. Nejdå det lär inte bli så hårt. Pontus är bjuden på återträff med sin högstadieklass så han kanske är den som mest behöver återhämta sig på söndag.

Imorgon ska även lilla Kia bilen in på lagning och service. Som tur är går lagningen på garantin men servicen kostar så det räcker kan jag ju säga. Fy men men bara och betala och le. Tyvärr finns det ju ingen kiaverkstad här i stan så får åka till Skänninge. Fått en tid tidigt imorgon bitti också, jippi!

Nu ska jag nog greja lite här hemma innan sängen kallar. Läser en så bra bok just nu så vill gärna lägga mig ner och läsa i lugn och ro men måste röja undan här först.

//Sofie


Inga kommentarer: