23 augusti 2016

Tisdagen den 23 augusti

Sommarvärmen har verkligen kommit tillbaka igen! Idag körde jag jeans och t-shirt då vädret inte alls såg något vidare ut när jag skulle åka hemifrån tidigt i morse men se det ändrades helt! Jag har stått och svettats så det räcker idag så imorgon blir det barbent.

Varit en intensiv dag igen men är ju så när allt är nytt och det lär det vara ett bra tag framöver. Tror att jag skrivit om det tidigare men jag kommer tillhöra en vakansförmedling inom barnomsorgen/skolan så jag kommer ju vara på en väldigt massa olika ställen och täcka upp vid behov. Många nya platser med många nya namn. Roligt att få vara på flera olika ställen tycker ju jag och ännu bättre när jag lärt mig dem alla lite bättre:-)

Jobbade fram till 16 och sen var det bara hem, fixa i ordning barnen och sen dra på deras fotboll. Så mysigt att kunna vara med och kolla på dem. Speciellt när det var sånt fint väder:-)


När vi var klara där gjorde vi det smidigt för oss och köpte med pizza hem. Den där goda panpizzan som jag tror jag också skrivit om tidigare. Alltså den är så god! Väldigt mättande så vi fick massa rester över. Hoppas den smakar lika gott dagen efter:-)


Massa ost på, flöttigt och gött!

Har hunnit dammsuga och greja med lite som behövdes fixas här hemma inför imorgon. Då kör vi igen på nytt. Heja heja!

//Sofie


Inga kommentarer: