22 februari 2017

En snöig onsdag morgon!

Igår på förmiddagen var det rena rama vår vädret här i trakterna. Vi var ute med barnen i skogen på jobbet och det var så varmt och skönt i solen. Idag så snöar det för fullt istället. Snacka om varierande väder.

Försökte mig på att mobilblogga igår kväll men se det gick inte. Vet inte vad som är felet. Någon mer som kanske har samma problem? Se om det finns någon annan version av appen jag kan ladda ner. Skitirriterande när man suttit och skrivit ihop ett inlägg som sen inte går att publicera.

Jag var och körde spinning igår efter jobbet så idag är mina ben helt döda. Blir en vilodag idag så de får återhämta sig. Hugo har sin innebandyträning med ikväll och Pontus ska jobba över så hade inte kunnat ta mig iväg till gymmet ändå.

Börjar senare idag vilket är rätt skönt. Klockan ringer inte sååå tidigt och barnen kan åka skolskjuts in till skolan. En skön start på dagen utan stress in till fritids.

Måste bara visa denna ljuvliga klänning! Känner ni igen den? Prinsessan Victoria hade en likadan i vitt på prins Oscars dop. Älskar den! Skulle så gärna vilja ha en i ljusblått men tyvärr så kostar den en bra slant. Men önska mig en kan jag ju alltid göra:-) By Malina, Emily dress, air blue, storlek M. En hint till Pontus bara. Jag fyller ju faktiskt år om bara ett par månader:-)




//Sofie 

Inga kommentarer: