19 november 2017

Ännu en innebandy söndag

Ännu en söndag i innebandyns tecken. Hugo hade poolspel idag med, men denna gången på hemmaplan. Gött tänkte vi! Tills vi såg spelschemat... 6 timmar var vi i idrottshallen idag. 3 matcher blev det varav 2 vinster och 1 förlust. De var så duktiga! De spelar verkligen bra nu och det är så roligt att kolla på. Innebandy är en väldigt kul sport att titta på tycker jag. Det händer mycket och man har som publik fullt upp att hänga med i spelet.

Segerhögen med glada spelare 
Leah var barnkalas i bowlinghallen idag som ligger precis bredvid idrottshallen så det var perfekt. Slapp hon sitta och vara med hela tiden.

När vi kom hem förut så däckade både Hugo och jag i soffan. Så trötta! Sen det här mörkret, jag är allergisk mot det. Redan vid tre när vi skulle åka hem från innebandyn som började det ju mörkna ordentligt. Suck...

Jag har iallafall precis suttit och klickat hem några julklappar. Har nog fixat alla nu typ. Det är en grej man faktiskt får vara ute i god tid med att fixa trots att det bara är november. Men slås in det gör de först i december:-)

Jag brukar försöka köpa både presenter och julklappar i god tid. Kommer jag på något är det liksom lika bra att klicka hem det på en gång. Eller såklart att besöka affären och handla.

Tror det blir bra.

Jag var så sugen på att testa och träna i helgen då jag känt mig rätt pigg i kroppen sista dagarna. Men både igår och idag har jag träffat på personer som kommenterat att jag låter så himla täppt! Har jag fortfarande inte blivit bättre?  Svar nej, jag har låtit så här i ett år nu.

Så jag avvaktar nog med träningen ett tag till. Jag vill verkligen inte göra något dumt så det blir värre i mina bihålor. Hur segt det än må vara. Jag kör på med mina näsdroppar så hoppas på resultat snart.

Nu ska jag ställa mig och laga till middagen!

//Sofie 

Inga kommentarer: