20 september 2024

En torsdag i september

Är så trött på att vara förkyld. Vill ha ork och energi som vanligt! Saknar gymmet, saknar att bada! Det har ju varit helt underbart väder som verkligen lockat till bad. Men nej då ska en till pch var förkyld. 


Torsdagen bjöd inte på så mycket mer förutom plugg. Jo, jag åkte till mamma och pappa en sväng. Behövde låna deras skrivare och fick även lunch där. Men när jag kom hem därifrån var jag totalt slut. Gick och la mig och sov i en och en halv timme. Kände mig skaplig efteråt så hade ork att plugga lite till. 

Kan passa på och visa mina nya träningsskor som kom häromdagen. Älskar asics skor men de är ju såååå dyra! Lyckades hitta en sida som hade kampanj så passade på att köpa ett par nya skor att ha ute och ett par till gymmet. Den ena är dessutom i gortex så förhoppningsvis ska fötterna hållas torra. 


Mina tidigare skor sjunger på sista versen så behövde verkligen uppdatera skogarderoben. Det är inte ofta jag behöver det men träningsskor sliter jag faktiskt ut med jämna mellanrum. Alla andra skor är mer för fina för att inte köpa. 

Jag har sökte runt på nätet i jakt efter en datorväska och fann detta set som blev mitt. Så nöjd! Det jag kanske har att anmärka på är väl färgen då jag inte är så förtjust i svart men skitsamma. Tycker det var både fint och praktiskt så då får färgen kvitta. Bra pris dessutom så är väldigt nöjd med mitt köp. Nu kan jag kånka runt med alla pluggsaker med stil. 


Pontus: Du läser ju på distans? Jag: Men vi har ju träffar ibland plus att jag ska försöka komma igång och besöka bibblan för att kunna sitta där och plugga. 


Så det så. 


Fick inte bara med mig Ebbe på kvällspromenaden utan även Hugo. Alltid roligt med sällskap och särskilt när det är mina barn som kan tänka sig hänga med sin mor en stund. 


Jag, Ebbe och ett äpple som Ebbe gärna vill ha. 


Japp, det var min torsdag det. 



//Sofie 

Inga kommentarer: