15 juni 2017

10 år sedan studenten

Idag är det exakt tio år sedan jag tog studenten! Vad hände? Den här bloggen har funnits ungefär lika länge. Startade den på våren innan jag skulle ta studenten, helt galet när jag tänker efter. Så många år som gått.

Gick tillbaka och skulle söka efter bilder från min student men jag hade uppdaterat dåligt om den här i bloggen. Kollade istället igenom gamla bilder från hårddisken så tänkte lägga upp några av dem nu istället, 10 år försent:-)


Vi hade ett tidigt schema på vår student kommer jag ihåg. Jennie fixade håret på mig klockan halv sex på morgonen typ. Tog lite mer tid än planerat (nehe? Sofie och Jennie i ett nötskal) så Jennie fick köra mig till bussen i pyjamas för att jag skulle hinna med den:-)


Syskonen Henriksson samlade på samma bild. Hör inte till vanligheterna, men se så fina vi var!


Hemma i trädgården efteråt.


På flaket efter utspringet. Vi pimpade vagnen med skolans skylt:-)


Många grattis och mycket blommor.


Hannah och jag poserar ihop, vi blundar precis lika snyggt:-) Hannah och jag har många minnen ihop från gymnasietiden. Vi gick grundskolan ihop också men det var nog först på gymnasiet vi började umgås ordentligt och många roliga minnen blev det:-)


Pontus och jag! Så små vi ser ut, eller Pontus gör. Jag är mig ju väldigt lik:-) Fasen, vi har hållit ihop i elva år snart. Det är några år.



Ännu mer blomster runt halsen.


Nathalie och jag hängde också ihop en massa under den här tiden. Vi har tyvärr knappt någon kontakt idag, men mycket roligt ihop har vi med varit med om! Den här bilden är tagen precis efter att vi tagit klassfotot med hela klassen på morgonen innan champangefrukosten har jag för mig.


Min far och jag!


Presentöppning hemma i trädgården.

Lite gott och blandat med bilder från firandet för tio år sedan som sagt. Roligt att kolla igenom alla bilder igen. Märks ju att det är några år sedan på kvalitén av korten samt mängden. Idag knäpps det ju en miljon bilder med bara alla mobiler. Det var inte riktigt så på den tiden. Dessutom fanns inte socialamedier knappt så finns inga bilder att kolla på vare sig på Facebook, Instagram ja, inte ens min blogg ju:-)

Men nu så är det fixat!:-)

//Sofie 

1 kommentar:

Hannah sa...

Jag har minnen av att vi umgicks en del på lågstadiet, men det försvann ju när vi hamnade i olika klasser sedan :) Så himla kul inlägg, ska göra samma sak :D