18 juni 2017

Svettig hela dagen

Hela familjen gick upp tidigt imorse. Leahs skulle följa med Jocke, Tina och farfar upp till Stockholm över dagen för att gratulera fina Leon som blir ett år i dagarna. Så de åkte skapligt och det gjorde även Hugo och Pontus som skulle iväg på fotbollsturnering. Jag skulle följt med på fotbollen jag med men det blev så körigt med Ebbe plus att jag hade en del att pyssla med här hemma så de fick åka själva.

Lite synd att jag missade då de hade spelat riktigt bra! Hugo hade gjort mål och de hade vunnit alla 6 matcherna som de spelade. Det var en väldigt nöjd kille som kom hem förut med medalj och diplom.

Jag har ägnat mig åt all vår tvätt. Jag började när de åkte efter åtta och var klar kanske vid halv tolv? Massa att både tvätta och som skulle vikas. Passade även på att gå igenom barnens garderober ordentligt så rensat ur allt som är försmått. Tycker jag får göra det alldeles för ofta.

Gått långpromenad med Ebbe och tränat har jag med gjort. Städat i källaren (svalt och skönt där nere) och så provade jag att baka bullar efter ett nytt recept. Hade tänkt bakat några kakor med men får ta det en annan dag då jag inte hann med det.

Alltså jag har varit så varm och svettats typ konstant idag. Varit så där klibbig på kroppen sen jag vaknade. Jag har inte duschat sen jag tränade förut, men kändes inte som något idé när jag visste att jag skulle göra en massa saker som jag ändå skulle bli varm/svettig/klibbig av i värmen.

Så alldeles straxt ska jag ta mig min efterlängtade dusch! Pontus kommer snart hem då han varit och tränat rodd. Umgås lite med honom innan jag måste gå och lägga mig. Börjar jobba vid sex imorgon så klockan ringer jobbigt tidigt...

Åt förresten säsongens första jordgubbar till kvällsmat! En riktig sommarkvällsmat blev det med jordgubbar med mjölk, vattenmelon, färska frallor och massa annat gott. Jag har suktat efter jordgubbar ett tag men jag har inte velat köpa i ren snålhet. Tycker de är så himla dyra men ikväll kunde jag inte låta bli att handla ett par liter. Så gott!

Ingen bild att bjuda på från dagen så här kommer ett par härliga sommarbilder från igår kväll. Detta väder som varit i helgen har ju varit helt fantastiskt, trots att jag varit klibbig av svett mest hela tiden:-)



//Sofie 

Inga kommentarer: