21 juni 2017

Göra oss redo för Falkenberg

Den här kvällen ägnas åt att göra oss redo att kunna åka iväg till Falkenberg imorgon efter vi slutat våra jobb. Packa och greja i ordning här hemma. Har jag kommit någonstans? Knappt. Vikt och lagt in den rena tvätten så vi har lite kläder att packa ner i våra väskor.

Vi åker till Falkenberg ihop med mamma, pappa, Elin, Anthony och Minna. Ska bo i stuga och ha det skönt. Fira midsommar och att mamma fyller 60 år i helgen:-)

Kommer bli kul att komma iväg. Är lite småstressad bara av allt som ska hinnas göras innan.

Efter jobbet idag var jag iväg och fixade till naglarna. Körde på ljusrosa den här gången. Känns somrigt och fint!


Sprang även in på Lindex en sväng och kikade in deras REA. Hittade två så fina klänningar på REAN men tyvärr passade ingen av dem. Hittade däremot den här klänningen som jag föll för.


Dock inte på REA men jag hade några kronor i bonus som medlem så lite billigare blev den ändå:-) Tror det kan få bli årets midsommarklänning.

Ska tydligen inte alls vara något bra väder i midsommar. Så himla typiskt när vi haft världens finaste väder hela veckan i övrigt. Hoppas på att prognoserna ändras.

Nu måste jag bara ta tag i allt här hemma. Se när jag har möjlighet att uppdatera här igen. Blogga från mobilen fungera som sagt dåligt tyvärr.

Nu ropar barnen också. På återseende!

//Sofie 

Inga kommentarer: