05 maj 2024

Höga klackar och utelunch

 I fredags morse lyste solen så fint! 


Kände att jag matchade vädret med min färggladhet. Men som jag längtar tills jag kan börja använda alla mina skor med klack igen! 

Kör på med gympadojjor men jag saknar verkligen alla mina skor. 

Ryggen mår dock mycket bättre när jag går i mer vågrätta skor. Det gör den allt. Nästan varje dag går jag dessutom en promenad på lunchrasten och då underlättar det också att ha såna här dojjor på fötterna. 

Jag har även en bit jag går från tåget till jobbet och framförallt när jag går från jobbet till tåget är det bra med fotriktiga skor har jag kommit på. Det kan vara stressigt så jag får småspringa till stationen för att hinna och då är gympadojjorna rätt bra. Får ha tålamod så kommer jag snart kunna använda alla mina skor igen. 


Vi beställde mat från en sushirestaurang till lunch i fredags och jag åt så himla gott! Tror det hette Yakiniku? Supergott!  Det är en fördel när man arbetar i en större stad att här finns stort utbud av olika restauranger att välja bland. Har aldrig tidigare ätit ute på lunchen men nu när möjligheten finns är det är en rolig grej att göra någon gång då och då med jobbarkompisarna. Det är för dyrt att göra det ofta men och andra sidan gör det ju att det känns extra lyxigt när man väl slår till och äter något annat än matlåda till lunch. 


När jag kom hem med tåget sen blev det träning på gymmet innan jag åkte hem för fredagsmys med familjen. Eller ja, Hugo hängde hos en kompis, Leah tränade och Pontus var på tennis. Men jag, Ebbe och Kajan hade fredagsmys ihop. Inte dumt det heller. 



//Sofie 

Inga kommentarer: