05 juli 2007

Ny stad, nytt jobb...

Har flyttat över allt nu till den nya lägenheten och har fått den någorlunda fin=) Det finns fortfarande en del flyttkartonger som inte är upppackade, men det beror inte på lathet utan att vi inte har någonstans att packa upp det:S
Ska hem till Östergötland i helgen (för jag är ledig då!) och inhandla lite saker på IKEA hade vi tänkt, men förhoppningsvis hinna göra lite fler saker... har fortfarande inte fått ner riktigt alla mina saker så det blir nog lite packning även denna helg.

Jobbet är helt okej dock så är inte schemat lika bra...:( jobbar nästan alla helger och dagar som man skulle vilja vara lite ledig på men nej då jobbar jag hela veckor, det är inte roligt..men men man behöver ju pengar, som alltid:P ska försöka ladda upp lite fler bilder vid ett senare tillfälle, för nu är jag trött och orkar inte faktiskt inte med det just nu så det får allt vänta lite.. Nu hoppas vi bara på att det ska sluta regna och att det inte blir alltför dyrt under shoppingrundan i helgen, för på IKEA kan man shoppa loss om man vill;)

1 kommentar:

Hannah sa...

Du kommer väl ihåg soppslevarna från IKEA? Min var finare än din! ;P