17 mars 2009

I Solgläntan

Nu sitter jag hemma hos Krille och yrar på nätet. Pontus och Gunnar hjälper honom att sätta upp gipsskivor i hans tak och Hugo ligger och surar på golvet, han vill så gärna kunna förflytta sig men det går bara inte! Men han kommer väl på det där med att krypa rätt som det är har jag en känsla av:) Annars har jag fått massa gjort idag känns det som, och det är en skön känsla! Vi har varit på "Klapp och Klang" och efter det så fick Hugo vara en stund hos Sandra på hennes jobb medans jag sprang in på Colorama och handlade färg. Jag hade ju naturligtvis inte lagt in vagnen i bilen så som tur var kunde Hugo vara hos Sandra en stund medans jag gjorde det ärendet...Det blev färg till vårt sovrum och det andra rummet på övervåningen, det kommer bli såå bra! Sen när vi kom hem så kom mamma förbi en sväng. Hon hade med sig potatisgratäng med kassler i som vi åt till lunch och det var rikigt gott!! Sen passade hon Hugo lite medans jag målade ute i garaget, jag har faktiskt kommit rätt så långt i mitt målande av alla möbler *stolt*. Ska åka och hämta kökssoffan och skrivbordet imorgon ute i Spiksborg så då är det de kvar att måla men sen så är jag rätt så klar med den biten målning tror jag iallafall:P

Och vi har fortfarande inget Internet fått igång, hatar det...Något som har ett bra tips på bra leverantör av Internet som inte är de vanliga? För vare sig Telia, 3, bredbandsbolaget kan leverera ut till oss, herregud säger jag bara! Vi bor ju inte mitt ute i ingenstans precis men INGEN kan levera Internet ut till oss, suck... Vill ju lägga upp en massa bilder och så men jag glömmer ju alltid kameran när jag väl får tillgång till Internet någonstans. Jaja jag får väl visa dessto fler bilder när vi fått igång Internet hemma istället, om vi nu någonsin får det.

Varit och tränat nu ikväll också, var en sväng igår med och tränade, känns rikigt skönt i kroppen! Synd bara att jag aldrig ser något resultat av allt slit..Ställde mig på vågen idag på gymmet och jag har inte gått ner ett enda kilo sedan nyår då mitt "nya liv" började. Jag har faktiskt varit jätteduktig med både mat, träning och steg men ingenting har hänt. Men jag får väl ta tag i det och se vad jag kan göra åt det när vi kommit mer i ordningen i huset för jag vill verkligen komma i ordning där nu! Det kliar i fingrarna och jag vill bara göra allt, allt men det går ju tyvärr inte så fort men framåt som tur är:) Nu ska jag se hur det går för pojkarna och deras gipsskivor, om Sarah har något nytt tak att komma hem till här sen:) Sarah är uppe i Stockholm och gör en massa prov så hon kan få göra sitt sista år innan hon helt och hållet kan kalla sig musiklärare, hoppas det har gått bra för henne! Nej nu måste jag röra på mina alldeles för många kilon innan jag somnar här framför datorn känner jag. Fick inte så många timmars sömn igår då jag var hemma vid halvett efter en lååång hockeymatch som slutade helt åt skogen, jävla domare och jävla norrlänningar! En bit in i 6:e perioden så fick de in ett jäkla tur mål, as... Måste få avreagera mig lite bara!

Måste bara nämna en annan rolig sak som hände idag. När vi var på "Klapp och Klang" så hade Hugo på sig sina nya fina LHC strumpor och när han sitter och leker med sin skallra så kommer en dum unge i HV71 body fram och ska ta Hugos skallra. Gissa vad Hugo gör då? Han gör såklart det enda rätta, han slår till honom i huvudet med skallran! Det kan jag ju inte bli arg på honom för ju, för är det något man får göra så är det att vara lite elak mot dryga HVsuppotrar haha:) Supporterbråk som den andra mamman uttryckte det haha. Lite roligt. (Och bara för att poängtera så blev alltså inte det andra barnet nedslagen utan han fick en lättare smäll med en bebisskallra i huvudet av en annan bebis så han skadade sig alltså inte. Kan ju finnas människor som tror jag vill att mitt barn ska bli värsta huliganen när han blir stor och gå omkring och slå ner folk. Men engligt Pontus så kommer Hugo bli en sådan om jag fortsätter klä honom i LHCkläder men det tvivlar jag stark på. Pontus är bara bitter för han vet om att Hugo är och kommer förbli LHC:are, s¨är det bara)

Nej asså nu får jag sluta skriva, jag ville bara berätta om det sista:) Hejdå!!
//Sofie

4 kommentarer:

Hannah sa...

Hahaha, heja Hugo! =)


Glömde nämna att jag var millimeter från att skälla ut en gubbe som tyckte att jag skulle sitta still. Det är hockey, inte opera! Det är inte förbjudet att röra på sig, jisses... (Såhär i efterhand ångrar jag att jag inte gjorde det, hade varit kul att se reaktionen)

Anonym sa...

Har ni kollat med comhem? lite dyrare mend e brukar de gå me, kolla även med tele2, telenor, kanske kan fixa mobilt bredband? 3 har osså de men de verkade inte ha gått bra för er.. hmm Gocalnet måste ni checka med osså!!!

Btw De e bra Hugo! På dom bara! ;-D

Anonym sa...

haha börja asgarva när jag läste om hugo, ja det är bra att börja tidigt om han ska bli ett inbitet fan haha

Anonym sa...

jaa dee jätte jobbigt..var på bvc idag o han hade inte alls gått upp bra i vikt, så skulle tillbaka på vikkontroll om 2 veckor. suck!!!!
Jaa, hur många tänder har hugo nu då?

annars allt bra??
Kram