01 oktober 2009

Tillbaka från skolans värld

Jag har dåligt samvete. Jag slutade skolan redan straxt efter ett och Hugo ska vara på dagis tills fyra då Pontus hämtar honom efter sitt jobb. Jag vet att han har det bra på dagis och att han blir sååå glad när det är pappa som kommer och hämtar honom men att jag bara sitter här hemma (okej jag gör ju skolarbete men ändå) och han är där på dagis ger mig faktiskt lite dåligt samvete. Borde väl inte ha det men men ibland får man sådana känslor. Det är JAG som ska passa min son den mesta av tiden, inte någon annan. Haha så man tänker asså. Men han har det kanoners på dagis, snart är det ju mellis och det är något våran kille tycker om:)

Skulle ha gått i skolan till fyra idag men våran lärare skulle iväg på möte så vi fick sluta tidigare, och det är ju faktiskt rätt så skönt:) Pratade lite med Jennie i telefon precis och bestämde det sista inför att hon ska komma i helgen. Pontus åker ju tidigt på lördagmorgon och kommer hem en vecka senare...Inget jag ser fram emot. Så ikväll hoppas jag att vi kan ha det lite mysigt bara han och jag innan Jennie kommer och han ska åka iväg. Vi har haft så mycket annat för oss den senaste tiden på kvällarna så vi behöver en kväll att bara sitta i soffan och göra ingenting tillsammans.

Fast igår påbörjade jag projektet att måla grindarna i trappen. Det tog tid och det var tråkigt. Och jag har en omgång styckning kvar (eventuellt två men jag hoppas det räcker med en) innan det är helt klart. Det blir ju fint iallafall och det är ju tur det:-) Men det är mycket pill och det tar verkligen tid! Jag satt hela kvällen igår... SÅ jag ska försöka göra det lite tidigare idag så jag får umgås lite med min fästman också:)

Nu ska jag återgå till mitt skolarbete!

//Sofie

1 kommentar:

Hanna sa...

Ja, det är så löjligt så det är inte sant! Majoriteten av alla föräldrar (och barn) säger också dagis!

En sån skitsak liksom..

Haha. Go Dagis!

Kram