10 december 2018

Tränat!

ÄNTLIGEN! Jag har ju inte känt mig helt piggelin i kroppen på ett par veckor. Men jag kände mig bättre i helgen och även idag så jag åkte till gymmet ikväll och det gick ju galant!


Så skönt att ha orken tillbaka. Det som inte var så kul var att det var knökat med folk på gymmet. Alltså totalt knökat. Jag fann ett ledigt löpband så körde backintervaller på det. Jag blir så oinspirerad när det är så mycket folk men idag var jag så glad över att bara tagit mig dit så det gjorde inte så mycket.

Barnen har precis lagt sig i sina sängar och Pontus gick ut i mörkret för att fixa en grej på traktorn. Fy för det här mörkret! En himla tur att vi har julen för hur skulle vi annars överleva den här årstiden/månaden? 21 december är det vintersolståndet och sen blir det äntligen ljusare så smått igen. Längtar!

Jag ska göra som mina barn och krypa under täcket. Inte för att sova än men kolla in utbudet på tv:n och inte göra ett skit. Det är det man gör en måndag kväll i december. Hade det varit en solig varm sommarkväll i juli hade man suttit ute, hört grannarna klippa gräset, känt doften från grillen och laddat för att åka och ta ett kvällsdopp. Snart vänder det, snart vänder det!

//Sofie  

Inga kommentarer: