19 april 2019

Leahs 9 årsdag

Igår så fyllde våran yngsta i familjen 9 år! Känns så galet... Nästa år fyller hon ju tvåsiffrigt och är snart ikapp sin mor:-)

Jag kände mig piggare igår vilket var skönt. Liten sliten och energilös, men det gick ändå rätt bra.


Vi gick upp och gjorde i ordning frukostbrickan och för att göra oss redo för lite skönsång för vårt födelsedagsbarn.


Leah fick av Pontus och mig en ny mobiltelefon med ett fodral till. Välbehövligt då vi ju inte längre har någon hemtelefon sen de la ner det fasta nätet. Hugo fick en vettigare mobil när han fyllde år sist och nu fick Leah en hon också. Supernöjd!

Hugo hade köpte lego friends till henne med vilket också var uppskattat.

Pontus åkte sen och jobbade så då kröp vi ner i sängen igen och tog det lugnt.

På förmiddagen började vi att baka lite av allt som skulle bakas till dagens kalas. Leah ville baka tårtorna själv så det fick hon göra. De blev så fina så:-)

Jag hade bokat in en tid för barnen att klippa sig sen tidigare så vi pallrade oss iväg dit. Och innan dess var vi tvungna att äta något så födelsedagsbarnet fick själv välja så vi gick och åt buffé på Golden Thai här i stan.


Så här snygga blev de i håret efter frisörbesöket. Leahs hår vet jag inte när det blev klippt senast så det var rejält slitet och en bra bit togs bort. Lika bra det, nu är det fint och fräscht igen! Hugo var bara en månad sedan sist han klipptes men hans hår växer värre en ogräs...

När vi kom hem efter vår tripp på stan så däckade jag på sängen en stund tills det knackade på dörren.


Minnapåskkärring var ute på flygtur och stannade förbi här för att se om vi hade något godis hemma. Klart vi hade till den här godingen! Leah blev med sugen på att vara påskkärring så hon letade fram sina påskkläder och hängde med Minna på vidare äventyr.

Jag var återigen så trött så jag la mig på sängen för att läsa, men somnade igen. Ja, jag var inte alls så hundra i kroppen som jag trodde att jag var.

På kvällen var jag piggare igen och då bakades det sista som skulle bakas och Pontus fixade grillat till middag.

Sånt härligt väder vi hade igår! 17 plus grader hade vi mitt på dan. Helt underbart med värme!

Nu är vi taggade och redo för lite födelsedagsfirande/påskfirande med familj och släkt. Då vi har renoveringskaos här hemma så ska vi vara ute hos Pontus föräldrar och fira.

Jag kände mig faktiskt hur mycket bättre som helst idag. Typ precis som vanligt så nu håller jag tummarna för att det får hålla i sig så jag kan få njuta av påskhelgen som väntar:-)

//Sofie 

Inga kommentarer: