26 december 2023

Juldagen 2023

Hello juldagen! Vaknade tidigt (som vanligt). Tänkte dragit till gymmet men fastnade med annat. Grejade med tvätten, röjde i köket, plockade undan massa julklappspapper och julklappar som hamnat lite överallt. Ja, massa sånt kul. 


Men allra först blev det utfodring till två rätt så utsvultna labradorer som höll på att dö av hunger. 


Sen blev det rastning av de två utfodrade hundarna. Snö och vitt ute men med regn som kom ner från himmelen. Ingen jättemysigt morgonpromenad. Så trist om all snö som kommit ska försvinna igen. Det kommer bli så jäkla skitigt ute då. Orkar inte med det känner jag. 

Sen gick vi in och väckte Pontus som fortfarande låg och sov. Två hundar samt en katt som hoppade upp i sängen till honom. 


Satte mig sen för att knåpa ihop ett par blogginlägg och det tog sin tid. Får alltid sån respekt för alla influencers när jag sätter mig och ska blogga såna lite rejälare inlägg. Det tar tid! Och då har jag inte massa bilder som ska redigeras, utkast att skicka till samarbetspartners för godkännande eller fakturor som ska göras etc. jag ska bara ladda upp bilder och sen skriva bla bla bla. Typ så, men tid tar det även för en amatörbloggare. 


Mina två senaste inlägg tog två timmar att knåpa ihop. Så förstår att influencers blir utbrända titt som tätt. 


Vi fick sen besök av Sandra, Robban, Linus och Leon. Vi käkade lunch tillsammans innan vi for ut till svärföräldrarna för julfirande där. 


Julafton körde jag rött och spets idag blev det blått och spets.


Ett taggat gäng kusiner som skulle få julklappar utdelade. Förutom julklappsutdelning så fikade vi gott och hade en väldigt trevlig eftermiddag tillsammans allihopa. 

Blir ju tyvärr inte så ofta vi ses allesammans så då är det extra trevligt när det händer. 


Var så himla trött när vi kom hem sen. Kände mig typ bakis efter allt julfirande? Hoppade i pyjamasen och min nya morgonrock medan Pontus tog sig ut i traktor för att röja undan snövallarna. 


Sen blev det en GT, en toast till middag och efterrätten blev apelsinris. 


Hippa och coola som vi är när det kommer till serier och sånt började Pontus och jag kolla på "En plats där ingen skulle tro någon kunde bo". 





//Sofie 

Inga kommentarer: