29 mars 2024

Nyopererad vovve

 


Onsdagen inleddes med ännu en ny bok på tåget. Varannan bok har varit en Harlan Coben bok men det här är nog den sista i samlingen. 


På jobbet bjöds det på påskägg med massa godis i. Om jag åt något av det? Spåren fanns i min papperskorg så att säga. 


När jag kom hem med tåget så blev det till att första hämta Leah, sen storhandla mat på favorit affären Willys och därefter åka och inhandla medicin till Ebbe som opererat sina ögon den här dagen. 


Fick stå i kö i 30 minuter på apoteket och när det var min tur fick jag veta att medicinen inte fanns hemma... Så jävla irriterande. Men kunde inte göra så mycket då klockan var över 19 och inget annat apotek var öppet denna dag. 


Pontus hjälpte till att ta in alla matkassarna från bilen med hjälp av skottkärran. Var helt slut när jag tillsist kom hem på kvällen. Både fysiskt och psykiskt helt dränerad. 


Fick träffa Ebbe igen efter hans operationen. Lilla gubben❤️ nu är cysotrna borta och skickade på analys så nu håller vi tummarna att de var godartade. 


Nu blir det till att vårda sjuk vovve. Massa härliga ögondroppar/gel som ska i det där ögonen flera gånger per dag. Tur vi är påsklediga närmsta dagarna. 



//Sofie 


Inga kommentarer: