15 mars 2018

Äntligen är jobbveckan över!

Vet inte vad det varit den här veckan men det är riktigt skönt att jag är ledig imorgon. Alltså riktigt skönt! Hade inte pallat jobba en dag till. Varit så rörigt den här veckan så behöver verkligen en ledig helg nu. 

Lyckades pallra mig iväg till gymmet ikväll. Hade ju en chans till att träna i måndags men då fanns inte orken eller kraften. Sen har det varit fullt ös de andra dagarna/kvällarna. Men idag när jag kom hem efter jobbet kunde jag äntligen jag ta mig iväg. Alldeles för mycket folk dock men ställde mig på ett ledig löpband och lät svetten flöda. 


Får bli ett styrkepass imorgon tror jag allt. Fredag, lördag och söndag är ju egentligen de dagarna jag har som är smidigast att träna på. Veckorna är fullproppade ändå plus att jag i stort sätt aldrig vet mina jobbtider i förväg vilket också gör det lite svårare. 

När jag kom hem sen hade Leahs kompis precis åkt hem och Pontus stod och gjorde raggmunk med fläsk till middag! Det var ju lugnt det bästa med den här torsdagen:-) Favoriträtten nummer ett. Rätt längesen vi åt det med sist så det smakade verkligen bra.


Nu ska jag ta och vara lite social med min make. Varit en sån där vecka så det känts som vi knappt pratat med varandra. Mest gått om varandra i dörren vilket är rätt tråkigt... 

//Sofie 

Inga kommentarer: