11 mars 2018

Torsdagen och fredagen

Dags att uppdatera lite här igen:-)

Det har varit väldigt  roliga dagar när vi varit borta. I torsdags efter jag slutade jobbet så åkte jag hem och packade klart det sista, förberedde lite matsäck att ha med i bilen på vägen upp (för att slippa stanna) och såg till att allt var klart så vi kunde åka direkt när Pontus kom hem från sitt jobb. Hade dock inte räknat med snöoväder, så innan vi kom ut med bilen blev det till att skotta sig alldeles svettig.

Snön fortsatte vräka ner hela vägen mer eller mindre. Massa trafik var det också. Mest lastbilar så vi tog det väldigt lugnt och försiktigt upp. Bättre och komma fram än inte alls, eller hur är det man brukar säga? :-)

Väl framme i Falun så åkte vi och hämtade nyckeln till vår lånelägenhet och sen var det mest att packa in allt och bädda sängarna för att sooova!


På fredag morgon åkte vi hem till Jennie och Erik. Gladast och se varandra var nog de här två:-) De gick in på Naylas rum och där var de och lekte tillsammans typ hela tiden.

Vi byte lite presenter med varandra då både jag, Jennie, Leah och Lionel fyller år i april och så Nayla som nyligen har fyllt år.

Vi invigde en av presenterna som var ett TP- spel för hela familjen. Jättekul var det och alla kunde vara med då det fanns både vuxenfrågor och barnfrågor.


Vi behövde sen handla inför kvällens middag / rasta av oss lite så vi gav oss ut på promenad i snöyran.



Så himla mysigt att kunna åka spark! Nayla hade en perfekt liten barnspark som de tog sig fram på.



För ovanlighetens skull var det typ lika mycket snö i Falun som här hemma. Ofta brukar de ha massa snö och vi ingen alls eller så är det lika dåligt med snö på båda ställena. I år verkar det vara en riktig snöfylld vinter i hela Sverige. Fast längtan efter våren börjar bli stor nu! Det behöver iallafall inte komma en massa mer snö...

När vi kom hem igen så sjöngs det singstar för glatta livet:-)



Så duktiga alla barnen, ja även Jennie och jag såklart:-)

På kvällen hade vi tacomys och efterrätten stod barnen för som bakade muffins tillsammans.


Väldigt koncentrerade barn som bakade supergoda muffins:-)

En väldigt bra fredag hade vi. Superkul att kunna ses alla, blir ju tyvärr inte så ofta som man skulle vilja men väldigt kul när vi väl träffas!

//Sofie 

Inga kommentarer: