30 mars 2018

Hjärndöda tv-program

När jag är hemma och är sjuk så dras jag till och titta på såna där tv-program som man annars inte skulle erkänna att man kollade på. Sån där tv-program som är som semester för ens hjärna. Hjärnan  behöver liksom inte anstränga sig vilket passar perfekt när man ligger nerbäddad i soffan och är sjuk.

Nu när jag varit hemma i hela två veckor (!) och varit så där dåligt att jag i stort sätt enbart legat däckad mest hela tiden så har det blivit en del av sånt här tv-tittande.

Här kommer en liten sammanfattning av de bästa hjärndöda tv-programmen att kolla på när man ligger hemma och är sjuk. Enligt mig alltså:-)

Here Comes Honey Boo Boo 


Är en realityserie som handlar om en redneck familj som bor i södern i USA. Tror det var så att dottern i familjen Alana (Honey Boo Boo) var med i ett av de där programmen om skönhetstävlingar för barn och sen fick hon och familjen sin egen serie efter det.

En väldigt speciell familj om man säger så. De gör verkligen inte som andra. De går sin egen väg och är rätt galna. De är väldigt speciella men jag tycker man ser kärleken som finns i familjen väldigt väl. Blev därför lite besviken när jag läst att föräldrarna separerat och inte längre ens pratar med varandra och barnen kommit i kläm. Serien spelades nog bara in ett par säsonger. Jag har tror jag lyckats se alla avsnitten under mina sjukveckor. Ett lagom hjärndött program om en annorlunda familj.

Say Yes To The Dress 


Måste poängtera att det ska vara originalet från New York och Kleinfeld Bridel med Randy och inte kopian av programmet från Kanada. Det går att kolla på det med men originalet är som alltid det bästa. Jag har ju skrivit om programmet här innan och jag kan utan problem fastna framför det. Ofta sänds det flera avsnitt i rad som jag lätt fördriver tiden med. Jag kom på mig själv med att jag måste sett så många avsnitt att jag börjar känna igen flera olika klänningar som återkommer då och då i programmet. Det måste finnas hur många avsnitt som helst för det är inte är så ofta som jag ser repriser och då har jag ändå sett väldigt många avsnitt.

Min dröm vore att få jobba i en sån butik. Klänningar i mängder och dessutom vackra brudklänningar! Säkert därför jag gillar programmet så mycket fast det är rätt hjärndött:-)

16 & Pregnant 


Serien som går på MTV där man får följa unga tjejer som ska ha barn. Samma mönster varje gång. Oplanerad graviditet och de är alltid stora motståndare till abort. Pappan är en omogen sak som sällan ställer upp. Adoption kommer alltid på tal men det blir nästan aldrig det (fy, jag får ont i hela mitt hjärta när jag tänker på att tvingas adoptera bort sitt barn). Familjer som inte kommer överens i kombination av pengabrist och skolan som ska klaras av. Framför allt tycker jag det är intressant och se hur mycket efter de är i USA (jämfört med oss i Sverige) både när det kommer till jämställdhet, saknaden av föräldraförsäkring och hela tänket kring det här med abort och adoption.

Teen Mom



Spinoffserien till 16 & Pregnant. Finns både Teen Mom OG (som den första serien heter numer) och även Teen Mom 2. Man får följa fyra tonårsmammor mer ingående och allt som sker i deras liv. I den första serien tror jag deras barn är födda samma år som Hugo (eller om det är året efter) och serien går fortfarande så man har fått följa dem ett bra tag. Jag hade knappt sett något av det innan jag hamnade i sjuksoffan för något år sen. Nu har jag sett de flesta avsnitten och snacka om dysfunktionella familjeförhållande. Mycket drama och inte så mycket innehåll som kräver allt för mycket av ens hjärna. Helt perfekt att underhålla sig med när man är sjuk.

Har säkert något mer sånt här hjärndött tv-program som jag kan kolla på när jag är hemma och är sjuk men de här programmen är de som jag har kollat mest på när jag legat hemma och inte orkat göra något. Det bästa är att somnar man ifrån det (som man ofta gör när man är sjuk) så har man liksom inte direkt missat något. Tråkigare om man följer en riktig serie eller film och man slumrar ifrån då kan man ha missat massa under sin tupplur.

Wahlgrens Värld är ju också ett sånt program som klassas in här och likaså Lyxfällan. De får kvala in som bubblar på min lilla lista.

Så nu vet ni vad ni kan fördriva er tid med när ni ligger hemma och är sjuka nästa gång!

//Sofie 

3 kommentarer:

Unknown sa...

Mitt liv är tillbaka !!! Efter 1 års brutet äktenskap lämnade min man mig med två barn. Jag kände mig som om mitt liv var på väg att sluta jag begick självmord, jag var emotionellt nere under en mycket lång tid. Tack vare en stavningskastare som heter Dr Ogundu, som jag träffade online. På en trogen dag, när jag surfar på internet, kom jag över hela testamenten om denna speciella stavningsbana. Vissa människor vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han återställer livmodern och annan sjukdom, vissa vittnade om att han kan kasta en stavning för att sluta skilja sig och så vidare. Jag stöter också på ett visst vittnesbörd, det handlade om en kvinna som heter Sonia, hon vittnade om hur han tog tillbaka sin Ex-älskare på mindre än 2 dagar och i slutet av sitt vittnesbörd droppade hon Dr Ogundus e-postadress. Efter att ha läst alla dessa bestämde jag mig för att prova. Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom. På bara 48 timmar kom min man tillbaka till mig. Vi löste våra problem och vi är ännu lyckligare än tidigare Dr Ogundu. Han är verkligen en begåvad man och jag kommer inte sluta publicera honom eftersom han är en underbar man ... Om du har ett problem och du letar efter en riktig och äkta stavningskast för att lösa alla dina problem för dig. Prova Dr Ogundu när som helst, han kan vara svaret på dina problem. kontakta den stora doktorn genom detta mail: drogunduspellcaster@gmail.com

lilian nikky sa...

Mitt namn är Lilian N. Detta är en mycket glad dag i mitt liv på grund av den hjälp som Dr.saguru har givit mig genom att hjälpa mig att få min ex-man tillbaka med sin magiska och kärleksspell. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och letade efter skilsmässa men när jag kom över Drsaguru email på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen. och få människor att vara lyckliga i sitt förhållande. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning berättade han för mig att han hjälper mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara hos mig och kan inte göra någonting utan min dag. Jag njuter verkligen av mitt äktenskap, vilken stor fest. Jag kommer att fortsätta att vittna på internet eftersom Dr.saguru verkligen är en riktig stavning. BEHÖVER DU HJÄLP KONTAKT LÄKARE SAGURU NU VIA E-POST: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i din relation.och hans också perfekt i
1 LOVE SPELL
2 WIN EX BACK
3 FRUKTER AV WOMBEN
4 PROMOTION SPELL
5 SKYDDSPEL
6 BUSINESS SPELL
7 bra jobbspel
8 LOTTERY SPELL och CASE CASE SPELL.

Chang Hong Lee sa...

Welcome to DR Fady's Temple Where Imposibility is very possible.DR FadyTemple is known for its unique nature, honesty and integrity. Dësen Tempel ass eriwwer, 10 bis 15 Joer al a mir bleiwen déi selwecht Plaz. An ech hunn Frënn iwwerall op der Welt, déi dës Tempelen geseent hunn, Beweiser op Beweiser.Den Tempel ass 100% assuréiert Servicer sinn 100% assuréiert a wéi Beispiller exzellent:

(1) Léift Magie fir den Ex-Frënd 100% sécher ze verbannen.
(2) Zauber fir e Frënd unzezéien sinn 100% sécher.
(3) Ritualen vun Ruhm 100% sécher.
(4) Schéinheet Magie 100% sécher.
(5) Déi ultimativ Magie vun der Zerstéierung ass 100% sécher.
(6) Zauber fir finanziell Hëllef 100% sécher.
(7) Packagen fir Nuechten a schloflos Nuechten 100% sécher.
(8) Package fir Gebuert an Mo Hëtzt 100% sécher.
(9) Déi komplett Magie vum Spouse Bond ass 100% geséchert.
(10) D'Magie vun der Herrschaft ass 100% sécher.
(11) Magic fir Büro Promotioun 100% sécher.
(12) Zauber fir HIV 100% sécher.
(13) Package vu Kriibspatienten 100% geséchert
(14) Déi mächtegst Magie vum Schutz géint all Fluch oder béise Geescht ass 100% sécher.
(15) De Geescht vum Kommandant Kirikas ass 100% sécher.
(16) Déi demonesch Magie vun der Lotterie vu Gléckszuelen (déi mächtegst) ass 100% sécher.
(17) D'Magie vun der Loyalitéit ass 100% sécher.
(18) PREVENTION, De Ritual vu Präventioun a Reflexioun ass 100% sécher.
(19) Ewechhuele vu Blockaden 100% sécher.
(20) Liewen am längsten Liewen am meeschte, Mächteg Ritual mat samtomi (permanent). 100% sécher.
(21) UNLIMITED RITUAL ABONNEMENT Prognosen, Ritualen 100% sécher.
(22) E Ritual vu Kraaft a Gréisst 100% sécher.
(23) Mächteg Magie vun Trennung 100% sécher
(24) STERK SEXSEX / Besser Sexliewen / Gitt net opgeregt an Dir sidd ëmmer an der selwechter Routine 100% sécher.
DR Fady Servicer si ganz authentesch, Äert Gléck ass meng Prioritéit. D'Zeegnes war op Iech all gewaart. Wëllkomm zréck op DR Fady's Magic Temple
Dir kënnt him kontaktéieren Email: drfady720@gmail.com
Oder Dir kënnt him WhatsApp schécken @ +2349039422406.